Nyhet: Isadora Velvet Matt Nails!

Nyhet: Isadora Velvet Matt Nails!

_MG_4236820 Soft Skin, 821 Green Planet & 822 Moody Blues

Isadora lanserar .41 (denna veckan) nyheten Velvet Matt Nails som eventuellt kan vara det snyggaste dom lanserat i lackväg på ett tag! Jag är i alla fall helt såld vid förta anblicken och vill bara hem och lacka naglarna just nu! :) Isadora Velvet Matt Nails ska ge en matt satineffekt och flaskan Velvet Matt Nails lanseras i är frostad, ursnyggt! Detta är för att Velvet Matt Nails enket ska kunna urskiljas i hyllan och alltså inte enbart för att det ska se snyggt ut ;) Lacket lanseras nu i 6 nyanser och jag har fått prov å 3 av dom och jag är väldigt förtjust i alla 3 vid första anblick.

_MG_4241 _MG_4245

Moody Blues, Green Planet & Soft Skin som ska torka matt och ge en satineffekt.

Hur använder man Velvet Matt Nails?

  • Man ska applicera 2 lager av Velvet Matt Nails och INTE använda underlack eftersom det tar bort den matta effekten.
  • Det tar någon minut innan den matta effekten syns, därför syns den inte riktigt på mina snabba swatchbilder ovan men ni ser allt det underbara skimret!;)

Dessa lanseras alltså denna veckan med de tre andra lacken: Grape Royal, Vintage Vine & Black Caviar! Jag hoppas att jag ska hinna kika på dessa i butik någonstans, nackdelen med att bo på landet helt klart ;) Dom kostar 79sek styck, som hittat!

Vad tror ni om Isadoras senaste nyhet Velvet Matt Nails?

8 svar på ”Nyhet: Isadora Velvet Matt Nails!

  1. Men men men, vänta lite nu, inget underlack? Underlack används ju för att naglarna inte ska missfärgas, hu tänkte Isadora här egentligen? Jag skulle gärna prova lacket men jag vill då inte ha några missfärgningar på köpet! Hur tänker du angående det här?

    1. Jag blev också fundersam! Naglarna blev inte missfärgade men lacket satt suuuuuperdåligt på mina naglar :S Måste kolla runt lite om fler haft samma problem!

  2. Jag tror isadora har fått det hela om bakfoten. Klart man kan/ska ha underlack, det påverkar ju inte det matta resultatet. Överlack däremot, det ska man ju undvika.

    1. Ja, jag måste fråga hon jag har kontakt med för hållbarheten blev ju urusel om jag gjorde som det stod i informationen dom skickade med, haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *