Sephora Wonderful Dreams

Sephora Wonderful Dreams

_MG_4322 _MG_4323 _MG_4335

 

 

Sephora Christmas Collection 2015 är en skimrande vintervärld av snötäckta förpackningar och sprakande färger! Sephora Christmas Collection 2015 är en kollektion med de perfekta julgåvorna inom makeup, vinteranpassad hudvård , badprodukter etc! Jag har fått prov på en av alla produkter som ingår i Sephora Christmas Collection 2015, nämligen ögonskuggpaletten Wonderful Dreams! Sephora Wonderful Dreams är en palett med både matta och skimrande ögonskuggor! Sammanlagt är det 8 ögonskuggor med namnen: Chantilly lace, Marron glacé, Crystal ball, Midnight swim, Soft Cookie, Toasted Almond, Pretty Surprise och Hot Cocoa.

_MG_4342 _MG_4344

Dom skimriga ögonskuggorna är pigmenterade som tusan! Den enda som känns lite mjaha är Soft Cookie men dom andra skuggorna får helt klart godkänt när det kommer till pigmenteringen! Jag har swatchat på min hand utan något underlag!

Denna palett med 8 ögonskuggor kostar 100sek, helt klart prisvärd, och kommer finnas tillsammans med resten av alla produkter och presentpaket i Sephora Christmas Collection hos alla Sephora-butiker från och med November 2015!

Ett svar på ”Sephora Wonderful Dreams

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *