Nyhet: Moyana Corigan – Créme Deodorant – Ekologisk

Nyhet: Moyana Corigan – Créme Deodorant – Ekologisk

MC

Är det något jag alltid är lika skeptisk mot (eftersom jag aldrig testat någon som fungerar än så länge) är naturliga deodoranter! Moyana Corigan har i dagarna släppt sin Créme Deodorant och som ni hör på namnet så har den en lite udda konsistens för att vara en deo då den är i crémeform!

Denna ska på naturlig väg ta bort de bakterier som orsaker svettlukt, vara mjukgörande, fri från aluminiumklorid och andra skadliga kemikalier och dessutom så är den 100% ätbar! Ätbar deodorant är nog första gången jag hör talas om ;)

Man ska applicera en ärtstor klick (i varje armhåla) av cremen på ren-gjord hy och sedan vänta någon minut innan man tar på sig tröjan!

Doften ska ha en fräsch doft som passar både män och kvinnor dessutom!

Ingredienser: Ekologiskt Kokosfett – Naturligt effektiv mot svettlukt samt mjukgörande och välgörande. Bikarbonat – Motverkar dålig lukt och tar bort bakterier. ekologiskt potatismjöl – Har en uppsugningsförmåga och gör att krämen blir torrare i armhålan. ekologisk Citron – Har avgiftande egenskaper och hjälper därför till att rensa kroppen från gifter. Är även antiseptisk. ekologisk eukalyptus – antibakteriell och antiseptisk samt kylande. e-Vitamin – För längre hållbarhet.

175sek får man betala för 40ml av denna deo och den finns att köpa här.

Vad tror ni? Kan detta vara något? :) Jag blir självklart väldigt sugen på att testa men då jag sällan provat naturliga deodoranter som faktiskt fungerat för mig så känns det inte som det blir något köp just nu i alla fall, jag får vänta och se vad andra skriver om den först ;)

6 svar på ”Nyhet: Moyana Corigan – Créme Deodorant – Ekologisk

 1. Om du hittar någon som skriver något om den så får du gärna länka i bloggen! Jag tycker det låter väldigt intressant och bra om det verkligen fungerar :)

 2. Jag är ju hyperallergiskt mot AlCl men många av de naturliga varianterna som jag testat har innehållet just AlCl eller någon annan form av salter vilket visserligen fungerar superbt mot dåligt lukt och svett men mindre bra för känslig hy. Dock så håller deodoranter inte lika bra som antiperspiranter, varken mot dålig lukt eller mot svettningar, den bästa AlCl-fria deo jag testat är från Biotherm och Yves Rocher, resterande får mig att gå runt och lukta som ett litet svettmoln :( och jag har testat typ alla.

 3. Hej! Jag arbetar på Moyana Corigan och tycker alltid det är roligt att höra andras åsikter, dels för att vi ska kunna utvecklas, och ta hänsyn till de folk som faktiskt är allergiska mot vissa ingredienser.
  Jag har själv denna deoderanten, och har sedan tidigare använt ACO:s ifrån appoteket.
  Efter att jag använt den i en vecka ungefär märkte jag super resultat, jag luktar aldrig någonting!
  De tar tid, att beroende på vad man användt för produkter tidigare, så kan de innehålla gifter som måste ur kroppen för att en ny deoederant ska fungera.
  Jag är supernöjd och man luktar väldigt gudomligt!
  Kram på er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *