Recension: Pantene PRO-V 1 Minute Wonder Ampoules.

Recension: Pantene PRO-V 1 Minute Wonder Ampoules.

_MG_4737

Pantene har lanserat nya mirakelampuller som enbart behöver verka i håret i 1 minut! Denna superkoncentrerad formula ska hjälpa till att motverka skadat hår och lämna håret starkare på bara en minut! Man köper en förpackning med 3 stycken ampuller för ett pris av cirka 70kr.

Första gången jag testade en av dessa ampuller så kände jag redan vid appliceringen, det kändes lite som att massera in en inpackning med olja i håret, att mitt hår skulle uppskatta dessa hur mycket som helst och mitt hår blev otroligt lättkammat redan efter första kuren! Då har jag väldigt långt och hyfsat torrt hår och det är väldigt ofta svårborstat, kan få sitta i en halv evighet ibland.

Jag blev faktiskt så frälst av dessa att jag bett dom kolla upp på Coop här i Älvdalen om det finns möjlighet att ta in dom, perfekt intensivkur som är enkel och smidig att ha med sig på resande fot! En ampull räckte alldeles utmärkt till mitt långa hår så ni med kortare hår kan inte behöva använda hela ampullen på en gång känner jag.

Betyg: 5/5
Köpa igen: Jajjemen, lite kostsamt med 70sek för enbart 3 kurer kanske men dessa fungerade verkligen på mitt hår så det kan det vara värt!

 

8 svar på ”Recension: Pantene PRO-V 1 Minute Wonder Ampoules.

    1. Inte? Lite nyheter har dom släppt på senare tid men det är väl lätt att missa, det är ju så mycket som släpps! haha :)
      Dessa är i alla fall favoriterna från dom på läääänge!

  1. Jag har ultratjockt hår och nu för tiden rätt långt, 3 frp hårfärg räcker knappt. Så jag tror jag hoppar dessa då de helt plötsligt blir snordyra! Men blev lite sugen ändå…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *