Nyhet i parfymhyllan: Versace Bright Crystal Absolu EdP

Nyhet i parfymhyllan: Versace Bright Crystal Absolu EdP

_MG_9734

 

Versace´s succédoft Bright Crystal har fått en lillasyster: Versace Bright Crystal Absolu! Toppnoterna i Bright Crystal Absolu är Yuzu och granatäpple, hjärtnoterna är hallon, lotus, pion och magnolia och basnoterna består av acajou, amber och musk! Den har en väldigt blommig doft och på min hud doftar den riktigt gott! En ganska diskret blommig doft som känns väldigt kvinnlig. Att flaskan är otroligt fin är ett stort plus, den gjorde sig så bra på bild att den till och med fick en plats i min header ♥

Den släpptes i 3 olika storlekar:
EdP 30ml Ca pris: 495:-
EdP 50ml Ca pris: 725:-
EdP 90ml Ca pris: 945:-

Säljs bland annat på lyko.se (annonslänk) för lite billigare pris! ♥

* Short translate: Versace’s success fragrance Bright Crystal has a new baby sister: Versace Bright Crystal Absolu!It has a very floral scent and on my skin it smells really good! A rather subtle floral fragrance that feels very feminine. The bottle is incredibly cute is a big plus, it looks so cute in the picture it even got a place in my header on my blog ♥

Vad tror Ni om denna nyhet? Något för Er?

10 svar på ”Nyhet i parfymhyllan: Versace Bright Crystal Absolu EdP

 1. Vilka härliga färger det blev på bloggen :) Har precis kommit hem från Norge och ska kolla på trådningen sen om du inte redan löst det.

 2. Känner igen mig. Det finns en mening med allt. Ur en ekonomisk knipa lär man sig också att hantera pengar bättre :)
  Har själv levt på existensminimum flera gånger. Så det var ett ganska så enkelt inlägg att skriva om. Man har ju lärt sig en del på vägen. Precis som jag skrev, kan det även vara svårt för en arbetare när man inte kommer upp i tillräckligt många timmar. Man lär sig hela tiden att komma på ekonomiska lösningar.

  Kan irritera mig jag också på människor som säger att det inte har pengar. När det i själva verket har slängt bort pengarna. Medans en annan har precis till utgifterna.

  Tack för ditt tips. Det var också en smart lösning jag inte tänkt på. Att man kan betala mera tidigare, för att tjäna in på det månader man har mindre :)

 3. Flaskan alltså, FLASKAN, men doften vart jag inte så imponerad av, spännande det där att det är så olika vad man tycker. Jag tycker nämligen mycket om din andra favorit, den rosa ur Big Pony från Ralph Lauren.

  1. Svar till Maria: Jag föredrar helt klart Big Pony framför denna om jag måste välja :) Jag föredrar alltid fruktiga dofter men dena blomdoft blir så diskret och bra på mig att jag faktiskt gillar den :) Hade den doftat för mkt hade jag nog inte kunnat använda den :P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *