Recension: Garnier Respons Marvellous nectar

Recension: Garnier Respons Marvellous nectar

_MG_9193Jag har senaste gångerna använt Garnier Respons Marvellous nectar till mitt hår och känner att en recension är på sin plats! Serien består av shampoo, balsam, inpackning och en hårolja. Alla produkterna innehåller arganolja och cameliaolja som ska skydda, ge näring och ge produkterna en ”feminin” doft. Serien är framtagen för torrt och skadat hår (hello me!) som behöver mer glans! Priserna ligger mellan 23-75 sek och ni borde hitta produkterna i butik redan!

Vad tyckte jag då om produkterna?

Alltså jag orkar inte ens recensera dessa produkter knappt! Zzzzznoosefest som inte gör det som utlovas!

Schampot är ok men inte mer, inpackningen är ok men inte mer, balsamet är en katastrof som lämnar håret strävt och konsistensen på balsamet och den där förpackningen…förvänta er att ni får ta i för kung och fosterland alt. ta av korken för att få ur balsemet öht! På inpackningen står det ”no silicone” och första ingrediensen i håroljan är: cyclopentasiloxane och vad tror ni det är för något? Jo silikon så jag tycker det är lite komiskt att skylta med att inpackningen är silikonfri medan det är första ingrediensen i håroljan som ingår i samma serie! Mitt hår gillar silikoner…eller…jag gillar skilikoner eftersom mitt hår går lättare att borsta tack vare dom!

Är det här verkligen produkter för torrt hår? Mitt hår blir strävt och jag kan inte påstå att jag får speciellt mycket glans om jag nu inte använder håroljan! Och det finns bättre håroljor än denna dessutom i samma prisklass så njaaa…

Jag är faktiskt besviken för Garnier Respons är ett av de märken jag brukar köpa när jag ska ha budgetprodukter till håret men dessa funkade inte alls på mitt hår! Minns jag riktigt så är det: Garnier’s Shea Butter & Avocado Oil som jag brukar slå till på när jag behöver hårvård till en billig peng och det kommer jag fortsätta med!

Short translate: Crap, don´t buy it! 

15 svar på ”Recension: Garnier Respons Marvellous nectar

 1. Pheew, stod och funderade på att köpa den hårinpackningen idag men struntade i det. Jag slog istället till på en tub SYOSS – restore deep repair conditioner för ynka 25:-, får väl se om den gör något för mitt något torra färgade hår!

  1. Svar till Delinda: Ja helt ok, men långt ifrån tillräckligt bra till mitt hår! Finns mängder med bättre budgetalternativ enligt mig! :P

 2. Jag funderade också på om det verkligen är en serie för torrt hår för mitt kändes strävt efter schamponeringen. Däremot älskar jag håroljan!

  1. Ja men det finns håroljor i samma prisklass som är lika bra/bättre så nja, inte jätteimpad :/

 3. I knoooow, jag kände direkt när jag fick hem dem i ett pressutskick att det här kommer jag inte ens orka skriva om i bloggen……

  1. Har du provat dom då? Jag testade några gånger enbart för att kunna recensera och sen slutade jag använda dom faktiskt. Finns så mycket bättre budgetprodukter!

 4. Tänk vad olika saker som passar olika hår! Köpte shampoo+balsam när det var på rea på ICA, bara för att det var slut hemma och det var billigt. Och så funkar det superbra på mitt hår! Blev överraskad hur bra det var. Behöver inte alls ta lika mkt balsam som vanligt och mitt hår blir mindre strävt och frissigt än av andra shampoon. (Har inte provat oljan eller inpackningen.) Synd att det inte funkade på dej.

 5. Neeeeeeeeej… *hjärtar brister en skvätt* varför har jag inte lärt mig att läsa igenom NOGA det du skriver innan jag köper saker? ;) Haha! Har nog bara glömt att du skrivit om dessa. Nåja, köpte hela serien igår och ska testa, hoppas att mitt inte hår känns lika som du beskriver det, mitt är ju redan så innan balsamet.. Håll tummarna för mig nu Cilla :)

  1. Hahaha men en av mina närmsta gillade dessa! Så helt kört behöver det ju inte vara ;)

 6. Bra att du ifrågasätter innehållet av silikon i en produkt som ska vara silikonfri! Hur är det ens möjligt? Skitprodukter.
  Silikoner är inte bra för varken människan eller naturen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *