Nyheter från e.l.f cosmetics!

Nyheter från e.l.f cosmetics!

Mineral Moisturising Lip Tint SPF 8 37sek. (direktlänk)
Denna nyhet hos e.l.f cosmetics ska vårda och skämma bort dina läppar samt behandla torra och spruckna och ger en lindring sina närande ingredienser som Shea Butter, Jojobaolja, kokosolja och vitamin E. Dessutom så ska detta läppbalsamet skydda mot UVA/UVB strålar då den innehåller SPF 8.

Nyanserna ni ser ovan är två av dom som jag är mest nyfiken på: Berry & Blush.

Studio Glitter Gloss 37 sek. (direktlänk)

Med det na glosset Studio glitter gloss så ska man få både fuktighet och super glans! Formulan i glosset innehåller ljusreflekterande mikro-pärlor som ger en glansig effekt utan att klibba! Innehåller Vitamin E. Finns i 9 olika nyanser.

De tre nyanserna ni ser ovan blev mina tre favoriter: Crystal Cranberry, Twinkle pink & Fuchsia fireworks.

Lipstick 16 sek. (direktlänk)

Dessa läppstift ska ge ett långvarigt resultat av färg och glans! Detta läppstift har en formula som återfuktar och ger mjuka läppar. Finns i 6 nyanser.

De tre nyanserna ovan är mina favoriter: Fearless, Sociable och Flirtatious.

Radiance Enhancer 37sek. (direktlänk)

Detta är en highlighter som på en gång förvandlar och förbättrar med sin glöd av värme och ljusstyrka. Denna minskar uppkomsten av mörka ringar under ögonen eller för att highlighta pannan, kindben, inre hörnen i ögonen för att ge en härlig glow!

Finns i nyanserna: Spotlight, Sunrise och golden. Någon av dom ljusare alternativen kan jag tänka mig att titta närmare på!

Single Eyeshadow 37sek. (direktlänk)

Dessa ögonskuggor smälter in i huden och ger färg som håller! Enkel att applicera och applicera lager för lager för att uppnå styrkan på färgen som du själv önskar! Går att applicera både torr och blöt för att ge dig en look som varken lägger sig i veck eller bleknar!

Ovan är fyra av de fem nyanserna som har kommit in. Det verkligen skriker vår om dessa och jag skulle vilja ha alla fyra! Sunset, Sea Blue, Totally Teal och Purple Passion.

 

Detta är bara ett fåtal av alla nyheter som e.l.f har fått in sedan jag sist spanade in deras sortiment! Mest nyfiken är jag nog på ögonskuggorna..dom ser helt gudomliga ut! Tro om dom är bra pigmenterade? Någon som vet? Tell me! :)

6 svar på ”Nyheter från e.l.f cosmetics!

  1. När jag fick hem min feta beställning från elf blev jag på nått sätt rätt besviken… Kändes som h&m’s produkter rakt igenom. Fastnade dock för nagellacken och mineral läppstiften. Det mesta kostade runt 15 spänn/produkt så egentligen borde jag inte haft några förväntningar alls, men med tanke på att folk har hyllat både hit och dit så tror man ju annat. Duo ögonskuggorna jag fick hem var inte världsbäst, däremot den flytande primern (trots konstig konsistens) gjorde skuggorna 1000 gånger bättre.

    Jag kommer nog inte beställa från elf igen. Jag har skämt bort mig själv för länge med make up stores produkter :P

    Din träningsblogg kickade ass btw!!!!!

  2. Jag är som du väldigt sugen på att testa dessa skuggor, men ska nog leta runt efter lite recensioner först. Med ELF verkar det ju vara lite hit eller miss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *