Nyheter från Maybelline!

Nyheter från Maybelline!

_MG_3115

Maybelline har lanserat en ögonskuggspalett som heter Master Brow Pro Palette som finns i 2 nyanser: Soft Brown & Deep Brown för 129:- styck! Maybelline har även lanserat Lasting Drama Gel Liner 24H i 3 nyanser: Beyond Black, Volcanic Brown och Sapphire strenght för 89:- styck! Jag har fått prov på ögonskuggspaletten i nyansen Soft Brown och samtliga 3 gel liners!

_MG_3133 _MG_3142
Lasting Drama Gel Liner 24H: Sapphire strenght, Beyond Black, Volcanic Brown! Visst ser dom fina ut? Jag är inte överförtjust i denna typen av eyeliner eftersom jag vill ha en vettig spets att arbeta med! Jag har redan börjat testa dessa och har då fått lov ”vässa” udden mot ett papper för att behålla spetsen! Jag vill ju ha en bra eyelinervinge ;) Hållbarheten verkar helt ok, i alla fall de gånger jag haft primer/ögonskugga på mig! Idag när jag haft den på jobbet utan primer och ögonskugga så fallerade det hela lite och den svärtade av sig på ögonlocket!

_MG_3147 _MG_3150

Master Brow Pro Palette Soft Brown bjuder inte direkt på några wow pigment! Jag har inte testat den på mig själv ännu men jag hoppas jag inte tycker att den är för ljus, jag gillar ju ganska mörka ögonbryn, så jag kan testa den lite mer ordentligt! Denna ögonbrynspalett innehåller vax (första), ögonbrynspuder och highlighter. Då jag har djupt sittande ögon så använder jag väldigt sällan highlighter nedanför brynet (som jag antar att dom menar den ska vara till) då ljust trycker ut och jag behöver inte riktigt trycka ut mitt brynben mer. Den verkar dessutom vara lite väl skimrig för min smak. Så så här första intrycket efter att jag bara swatchat den så märker ni kanske att mitt intresse känns en aningen svalt ;) Jag ska försöka ge den en chans i alla fall! ;)

Dessa två produkter från Maybelline hittar ni hos bland annat kicks.se & Lyko.se

*inlägget innehåller annonslänkar

2 svar på ”Nyheter från Maybelline!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *