Nytt hos nelly – the balm.

Nytt hos nelly – the balm.

PLUMPYOURPUCKERLIPGLOSSPlump Your Pucker LipGloss från The Balm är framtagen med en speciell kombinaton av menthol och vitamin c höjer dessa sexiga läppglans blodcirkulationen i läpparna samtidigt som de reducerar fina linjer. En speciell ingridiens, Maxi-lip, verkar kumulativt för att återfukta och göra dina läppar fylligare. Finns i ett flertal färger! Yammi!

READ MY LIPS LIPSTICK Säg farväl till äcklig läppstiftssmak och välkommen till dessa fullständigt underbara vanilj-mint skapelser från himlen. Den krämiga formulan är berikad med vitamin A och E samt oliv och jojobaolja som gör dina läppar oemotståndligt mjuka.Vanilj-mint? Jag vill testa! :)

BOY’S BLUSH – DownBOY är en babyrosa skugga och rouge som ger precis lagom färg på dina kinder. Låter och ser ut som ett bra vardagsrouge!

BAHAMA MAMA BRONZERBahama Mama Bronzer”Bermuda är The Balms karibiska utflykt förpackad i en kompakt liten ask. Denna matta bronzer ger dig en underbart solkysst hy – med en fräsch glöd som om du precis kommit från stranden. Denna parabenfria formula innehåller mica och silica för en skir men pigmenterad färg.

Kul att se att Nelly får in lite nya produkter på skönhetssidan! Har ni testat något av ovanstående eller är det någon produkt ni skulle vilja testa? Jag känner att läppstiftet vill hem till mig! ;)

3 svar på ”Nytt hos nelly – the balm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *