Recension: Mineral Eyeshador Primer från Elf.

Recension: Mineral Eyeshador Primer från Elf.

Jag har nu använt Mineral Eyeshadow primer från ELF ett flertal gånger så jag tycker det är dags för en recension!

Om produkten: Innehåller vitamin a, c och e för att förhindra åldrande och återfuktar huden. Produkten är lätt att applicera och försvinner in i huden för att skapa en ögonskugga som sitter längre och att den inte lägger sig i veck. Den är till 100% mineralbaserad och innehåller inte parabener, inga konserveringsmedel eller kemikalier.

Min åsikt: Lätt att applicera produkten på ögonlocket, är ganska lättflytande så man behöver inte använda speciellt mycket. Denna eyeprimer gör så att skuggan faktiskt inte lägger sig i veck men skuggan mattas av och ögonlocket blir blankt. Det är dock inget som jag irriterar mig på då det jag vill med en primer är att få ett resultat som gör att ögonskuggan inte smälter bort samt lägger sig i veck för det är bland det värsta jag vet!

Med tanke på att priset på denna ligger på 36.60kr så får den helt klart godkänt av mig! En helt ok budgetprodukt!

6 svar på ”Recension: Mineral Eyeshador Primer från Elf.

 1. Jag brukar bara ha den ljusaste av make up stores cover all mix.. den är super! ^^ Mättar man den så blir det inga veck! :)

  sv: Den fanns visst inte inne nu heller så jag får nog hur som helst vänta med min beställning.. alla 5-7 grejer som ja ville ha va typ slut :S

 2. Sv: Min bästa vän förlorade sin son för exakt ett år sedan idag. De är så smärtsamt att besöka graven. Lille Theohjärtat.

  Ang hatten.. ja, gillar också flouret, gjorde sig bra till hatten/outfiten.

 3. Sv: Ja, det är en olycka man inte unnar ens sin värsta fiende. Men både min vän och hennes sambo har varit fantastiska, de är de starkaste människorna jag känner. Lille Theo blev bara 6 månader.

 4. Nej, tyvärr vet jag inga priser. Kan dock tänka mig att det blir lite dyrare än vad de kostar i USA, de måste ju lägga på lite för frakt och tull vid inköp, men två dagars leverans känns ju som att det blir värt det :)

 5. Vilken bra betyg :) När jag får råd så kanske jag testar denna.

  Ja, visst ser det fint ut :) Hoppas bara att servicen och maten är i toppklass, annars blir jag lätt besviken.

  Tyvärr har jag bara varit mest på östkusten, från Boston ner till The Keys. Har aldrig varit på västkusten.

  Hur många är ni som ska dela rum, hur många rum behöver ni och hur många nätter ska ni bo i LA, och när planerar ni att åka dit? Hur mycket får det kosta som mest per natt?

  Ifall jag vet allt detta så kanske barnens far kan rekommendera ett hotell.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *