Nytt i sminkväskan: Loreal Color Infaillible – Forever pink.

Nytt i sminkväskan: Loreal Color Infaillible – Forever pink.

Forever pink från Loreal Color Infaillible är en ny favorit faktiskt! :) Funkar jättebra till vardags och innehåller ett jättefint skimmer! :) Dock ser den nästan lila ut på översta bilderna, vet inte hur jag lyckades med det men färgerna på handen återger korrekt nyans riktigt bra! :)

Så här står det på Loreals hemsida: Color Infallible från L’Oréal Paris väcker nytt liv i den klassiska ögonskuggan. De ultrakoncentrerade färgerna håller i 24 timmar och ger en silkesmjuk känsla och vacker elegans. Forever Pink är en skimrande och skör nyans som antyder både bekymmerslöshet och feminin fragilitet.

Den har verkligen en riktigt skön konsistens! :) Silkesmjuk är faktiskt ett riktigt bra ord för denna :) Den är kompakt i sin behållare men smular sig nästan lite när man håller på med den! Enkel att jobba med och om man vill ha en svagare rosa nyans så är det enkelt att sudda skuggan till önskad styrka :) Om den håller i 24 timmar vet jag inte, så länge var jag inte sminkad ;) Men de timmar jag använde den satt den bra :)

Jag hittar dessvärre ingen prisuppgift på denna? (fick den i goodiebagen på bloggfesten) men är priset ok så kan jag tänka mig att köpa fler nyanser! :)

11 svar på ”Nytt i sminkväskan: Loreal Color Infaillible – Forever pink.

  1. Tack för den!
    Jag har testat dem i butik men varit tveksam till konsistensen och orolig för att den bara skulle smula på ögonlocket men kanske jag vågar testa nu… ;)

  2. Jag funderade på om kanske Strand kunde vara ett alternativ, där ska det vara fräscht har jag hört!
    Haha jo det är väl det, jag läser inte heller så många lokala bloggar =P

    Hur kul som helst! Så nu ska här testas en massa framöver! =)

  3. måste fråga vad du har gjort på ditt högra ögonbryn, tror jag det blir? om du vill svara alltså..jag frågar bara för jag tycker det är ganska charmigt på dig :) så vill eta om det bara finns där eller hur det har kommit dit :P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *