Bilder och tankar om bloggfesten!

Bilder och tankar om bloggfesten!

Först och främst så måste jag tacka Anna och Linn för arbetet dom lagt ner på bloggfesten! Jag har ju hållit i en bloggfest i Oslo tillsammans med Sanna så jag vet vilket jäkla slit det är med allting! Tack för att ni orkar fixa dessa fester!

Efter middagen på Olearys så gick vi till Etage där bloggfesten skulle äga rum! Vi möttes av ett jättefint uppdukat bord med lite tilltugg och varsin goodiebag från aco, riktigt snyggt och trevligt att komma in till!

Tyvärr så har ju Etage av någon okänd anledning fotoförbud så det är därför ni har fått vänta på detta inlägget! Riktig miss med tanke på att de flesta bloggare ständigt fotar! Jag kände mig halvt handikappad utan min kamera (lyckades nog påpeka det femtioelva gånger under kvällen också) och dessvärre så känner jag att jag ser verkligen så trött ut som jag känt mig senaste tiden på bilderna jag lyckades fastna på :( Riktigt synd men men..man kan väl inte se pigg och alert ut alla dagar ;) Tur dom hade en mingelfotograf där så man fick någon bild överhuvudtaget! ;)

Kvällen var riktigt trevlig men gick på tok för snabbt!! Redan 21.30 delades goodiebagsen ut och jag satt som ett frågetecken och bara kände ”Neeej är det slut nu? Vi har ju knappt hunnit börja!”.

Det var inte så mycket aktiviteter/tävlingar på bloggfesten, tror det var en bara?, som jag är van vid (om jag jämför med andra jag fått äran att gå på) så jag hade nog gärna sett något mer på ”schemat” som fått i gång stämningen lite mer :) Det kändes som jag satt ganska mycket och väntade på att ”Något skulle hända”. Dumt kanske men så blir det väl när man jämför med tidigare erfarenheter vilket såklart sker på automatik! ;) Jag är dessutom ganska blyg så tror det hade underlättat så man kanske hade vågat prata med lite fler som man inte riktigt kände igen sedan tidigare :) Lite det jag tycker bloggfester handlar om, att få nya kontakter och bekantskaper! :) Och är man som mig så kan man behöva en knuff ;)

Gänget jag hängde med hade jag riktigt riktigt roligt med! :) Glädjespridare! <3 Fick mig många skratt under kvällens gång!! :D Tack för det tjejer och the gaymas! ;)

Efter att bloggfesten var slut så gick vi till hotellet och lämnade vår goodiebag för att sedan gå tillbaka till Etage och dansa lite till! :) Tyvärr så försvann många men vi var ett gäng tappra som dansade tills fötterna (iaf mina) började värka för mycket! ;)

Några av alla härliga människor som finns med på bild här ovan är: Johanna, Christoffer, Alexandra, Maria, Veronica, Linda-Pauline, Tsukii, Sandra, Anna och Linn :)

Hela kvällen fick mig faktiskt att vilja arrangera en bloggfest igen, lite synd jag bor i urskogen! :)

15 svar på ”Bilder och tankar om bloggfesten!

  1. Kan du inte fixa en bloggfest i Sverige nästa gång ;)

    Alla tåg leder till Falun, så där kan du väl ha en fest, nära för dig nära för de som bor i Stockholm ;)

  2. Det var precis lika roligt att hänga med dig :) Och jag upplevde inte dig som blyg, du hade ju världens mest smittande skratt? Jag är också sugen på att gå på bloggfest snart igen, kanske borde anordna något.

  3. Haha, du får spela in en videoblogg där du skrattar lite och delar med dig ;) Förstår precis vad du menar med att det känns annorlunda med de personer vars bloggar man läst och kommenterat – vi hade ju dessutom pratat lite på Twitter. Det är svårt att förklara för någon som inte bloggar hur det är att träffa en annan bloggare, lite som att man känner varandra på något vis. När bodde du i Göteborg och är du här något och hälsar på nu för tiden?

  4. Fattar inte varför jag hela tiden tror att du bor nära Falun :( Måste blanda ihop din bostadsadress med någon annan bloggare :)

  5. Jag blev också sugen på att anordna något! Kanske skulle anordna något litet tillsammans här i Mora? =) Typ en liten bloggträff för Mora/Älvdals bloggare? =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *