Nytt till ansiktet från MAC: Cleanse off Oil & Gently Off Eye And Lip Makeup Remover.

Nytt till ansiktet från MAC: Cleanse off Oil & Gently Off Eye And Lip Makeup Remover.

_MG_6260_MG_6255

Jag har känt ett tag att jag har velat prova en ny ansiktsrengöring som är oljebaserad (Älskar ju den här från The Body Shop) och valet föll tullslut på Cleanse Off Oil Från MAC som kostar 230sek för 150ml och säljs hos Kicks. Denna ska lösa upp all makeup, inklusive vattenfast mascara! Den förvandlas till en lotionliknande vätska när man applicerar den tillsammans med lite vatten. Enkel att skölja av med vatten och alla sminkrester ska försvinna! Detta är anledningen att jag gillar oljebaserade removers, jag duschar alltid innan jag går och lägger mig och jag tvättar alltid av mig sminket i duschen på tre röda med en oljebaserade remover! Så nu hoppas jag att denna är lika bra (om inte bättre?) än den från The Body Shop!

Min Eye makeupremover håller på att lida mot sitt slut så jag passade även på att klicka hem Gently Off Eye and Lip Makeup Remover från MAC. Kostar 195sek för 100ml hos kicks! Har läst många fina omdömen om denna så min nyfikenhet tog över och jag måste prova! Detta är en tvåfasig formula som ska skakas innan användning och ska enkelt ta bort dom mest envisa produkterna när det kommer till mascara och läppstift. Kommer helt klart bli hårdtestad när det kommer till att ta bort läppstift och stainers som brukar sitta grymt bra på mina läppar! Den ska vara väldigt mild och massa alla och den ska inte ens behövas sköljas av (what?) så jag hoppas att den inte lämnar någon oljig hinna med andra ord!

Åh jag är så pepp på att börja testa dessa två! Någon av er som testat någon av dom innan? :)

* länken till the body shop är en annonslänk

4 svar på ”Nytt till ansiktet från MAC: Cleanse off Oil & Gently Off Eye And Lip Makeup Remover.

  1. Älskar min Cleanse Off Oil!
    Köpte den då Benefit They´re Real var min favoritmascara men problemet var att den var så svår att få bort, Cleanse Off Oil löste det problemet och har inte velat använda något annat för att ta bort mitt smink sedan dess! :D

    Har typ en mini-skvätt (alltså typ högst två användningar) av en rengöring från Garnier som jag aldrig tar slut på bara för det är så mycket smidigare att använda den från MAC xD Det är liksom bara att massera in och skölja av och så är det borta ;D

  2. Längtar redan efter ett omdöme av dig! Jag har kört på body shops camomill eye remover, som jag verkligen gillar. Men är alltid nyfiken på nya produkter för att se om de är ännu bättre!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *