NYX cosmetics hos Nelly.

NYX cosmetics hos Nelly.

NYX cosmetics ha börjat ploppa upp i Nellys webbshop! Eleven har tidigare haft en del produkter från NYX cosmetics men nu verkar det som Nelly har tagit in lite produkter i flera olika nyanser och jag hoppas dem kommer ta in mer för NYX har mycket att erbjuda. Jag tänkte visa lite vad som dykt upp i webbshoppen hos Nelly som jag gärna vill fingra på.

jag älskar makeup paletter och NYX har en glitterpalett med starka färger som ser väldigt inbjudande ut. Det är alltså ett urval av glittergeler. Funkar i ansiktet och på kroppen och jag känner att den hade passat bra i min jobbväska!

NYX Eyeshadow base verkar fungera precis som en vanlig primer för ögat. Hindar din skugga från att krackelera eller lägga sig i veck. Väldigt ohygiensk burk dock så här krävs en spatel för att hindra en bakteriehärd. Jag är dock väldigt nyfiken om denna håller måttet med min favoritprimer från Urban Decay. Den kostar 130kr så jag är väldigt sugen på att ta reda på det!

Dem har fått in ett flertal Mascaror men denna Doll Eye mascara skulle jag gärna testa. Denna ska främst ge fransarna volym men ska även ge lite längd. Låter riktigt bra i mina ögon! Dessutom är det ett vettigt pris 110kr.

Jag har än så länge inte provat någon lip plumper som har gett något vidare superbra resultat men denna lip plumper ska ge 40%  mer volym på läpparna. 40% låter väldigt mycket vilket helt klart troligtvis kommer lura mig till att pröva! ;)

Jag hoppas Nelly får in mer roliga produkter från NYX framöver! Spana in sortimentet som finns HÄR.

14 svar på ”NYX cosmetics hos Nelly.

  1. Sv: ja, man kan ju hoppas i alla fall! :P Åh, gärna, jag ska leta upp dem:)

    Jag har inte heller hittat någon lip plumper som funkar, men jag letar febrilt!

  2. Jättekul att de har fått in nyx! Älskar deras produkter. Tycker dock att de är väldigt dyra om man jämför vad man behöver betala på amerikanska sajter. Jag tror inte jag gav mer än 20 kr för ett läppstift tex. när jag har gjort beställningar. Nåja :)

    Älskar din blogg, förresten! Ha det bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *