Ögoninflammation = sminkväskan ska rensas och rengöras!

Ögoninflammation = sminkväskan ska rensas och rengöras!

Det har verkligen inte gått så bra för mitt lag de senaste 3-4 månaderna! Jag är inne på min tredje förkylning och den här gången blev det så illa att jag fick ögoninflammation i söndags och har fortfarande! Lucky me! Jag har aldrig haft ögoninflammation tidigare men jag har inte haft 3 långa förkylningar på så kort tid heller, någonsin! Jag har aldrig tidigare varit rädd för att bli smittad då jag alltid bara brukar ha förkylningssymptom i 2 dagar och sen går det över…men nu får jag tydligen sota för alla mina ”Jag blir aldrig sjuk” för nu verkar det inte stämma längre! Jag måste erkänna att min ork är som bortblåst och jag drack precis en Celsius för att öht orka resa mig ur sängen…

Ögoninflammation leder till att jag nu måste gå igenom min sminkväska som jag använder till vardags och slänga samt rengöra det som går! Min mascara från Max Factor Excess Volume Extreme Impact och eyelinern super liner blackbuster från l’oreal är det bara att slänga! Jag är väldigt glad att jag fotat mascaran inför recension redan men eyelinern har jag tyvärr inte hunnit, men den har blivit en favorit så troligtvis köper jag en ny likadan! Perfekt för dom ”feta” vingarna som jag gillar ;)

Borstar, skuggor, puder och annat som går att rengöra ska spritas så fort jag varit på apoteket och inhandlat isopropylalkohol, om det nu ens finns på vårt lilla apotek vill säga!

Tråkigt projekt men jag kommer iaf ha rena makeupborstar till den dagen jag vågar sminka mig igen! ;)

6 svar på ”Ögoninflammation = sminkväskan ska rensas och rengöras!

  1. Lider med dig verkligen. Usch för ögoninflammation och att behöva slänga smink. Vi får hoppas att du fyllt din sjuk-kvot nu för de nästkommande 10 åren. ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *