Veckans tävling: Vivid Violet från No7!

Veckans tävling: Vivid Violet från No7!


Denna veckan har ni chansen att tävla om lacket Vivid Violet från Boots no7, ni behöver bara svara på frågan bland kommentarerna till detta inlägget för att delta!

1. Vilket lack har du på dig i skrivande stund? Eller är dom olackade?

Tävlingen är öppen fram till Söndagen den 26:e Januari kl 23.59 och kommentarer som är postade efter det godkänns inte. Vinnaren betalar ev. vinstskatt!

Det har tagit lite tid att dra en vinnare, ursäkta för det! Sjukdomskomat jag befunnit mig i som tyvärr gjorde att jag glömde bort det hela :I Nåväl, nu har jag dragit en vinnare!

Och vinnaren är kommentarnr 7 – Fröken Nilsson! Grattis! :) Maila mig din adress på Wysteriia@hotmail.com :)

38 reaktioner till “Veckans tävling: Vivid Violet från No7!

 1. Nu får man ju nästan skämmas! Jag har lack på en enda nagel – tummen på vänster hand. Jag hittade tre flaskor med skvättar i som jag tänkte ta till ålderdomshemmet och ha lackparty med tanterna. En var rödaktig, en genomskinlig förstärkningslack och en silverskimrande. Den sistnämnda måste jag ju prova, därav min fina tumme! Skulle tanterna gilla lila?

 2. Jag har bara lack på tårna i nuläget, ett gammelrosa lack från Revlon som mamma köpte i USA 1990. Helt otroligt att det fortfarande är ett felfritt lack efter 24 års tid!

 3. De är för tillfället olackade, kör en kur med nagelbalsam nu från Trind som ska appliceras på omålade naglar. Men denna härliga färg kan man ju inte motstå!

 4. Jag har Alexis från Gina Tricot på just nu, men var ett par dagar sedan jag målade så det har börjat att se fult ut. Planen är att måla om ikväll; nail art tror jag att det blir, om jag inte är för trött det vill säga.

 5. Ett spontanköp på mellandagsrean på HM; Essies Snap Happy. Torkar skitsnabbt och jag är supernöjd, trots att det inte är eco, organic eller naturligt märkt. Men nagellack är sjukt svårt att hitta bra sådana så jag är lite slarvig där :)

 6. MNY nummer 335. Trots att jag skar mig med en köttkniv på födelsedagen, så ser jag till att de 9 naglarna utan plåster iallafall är färgade! =)Har svårt för rött, men på naglarna gillar jag, framförallt denna.

 7. Mina naglar är för närvarande olackade. I höstas startade jag en oljekur för att få starkare naglar, och jag vill låta naglarna vila lite emellanåt så dom blir ordentligt inoljade! Det lila lacket är jättefint! Har ett i Pink Grapefruit från samma märke, så jag vet att det är bra lack!

 8. Har ett fint rosa skimrande lack från pip, men vet tyvärr inte vad det heter för fått naglarna målade av en vän

 9. Jag har Depend gellack, nån blå skimrig färg! Måste alltid ha något liknande som grund pga att jag har ett nageldödande industrijobb.

 10. Jag har på mig OPI’s ”Just spotted the lizard”. Min absoluta favorit. :) Guldig med skiftningar i blått och grönt. Världsafin!

 11. Jag har ett genomskinligt från Isadora nu,
  men detta härliga och snygga lila lack hade gärna
  fått pryda mina naglar och lysa upp i vardagen. :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge