På Aftonbladet.

På Aftonbladet.

Maria upplyste mig om att min bild syns på Aftonbladet.  Ja se där ja! Snack är ju någon form av "community" som jag är medlem i. Jag lägger mest upp bilder där så andra kan se. Men tyvärr så är folk där ruskigt dåliga på att kommentera och ge feedback så jag lägger ju hellre upp bilder i bloggen om man säger så! :P

Nu blir det TV och massa gottis för min del. Jag är helst slut just nu! ;(

20 svar på ”På Aftonbladet.

  1. sv: okej. jobba på söndagar måste vara tråkigt:s I norge har ju ingen butiker öppet söndagar så vi jobbaer inte då;) hihi.. vilka konstiga tider du jobbar btw,. varför på minutet 12 liksom och inte 15 eller 30 ?;)

  2. mycket bra film måste jag säga;) var tokig i den som liten… men det var jag ju förvisso i alla filmer som hade hundar;)

  3. jag ska kolla genom kontrakten osv på onsdag, jag måste fundera över det lite också! Så jag har inte bestämt mig till 100 % ännu! :)

  4. verkar som du är medlem överallt asså :D haha

    hehe jo det skulle jag nog kunna göra :). Funderar på o ta ett sånt där lite halvtöntigt foto på alltihoppa ^^. Får bli mitt nya projekt :D.

  5. Har bara tagit de i ett par veckor, kände av att jag blev superkänslig för ca 2 månader sen, grät utan anledning 2 gånger i veckan och hade ångestkänslor. Tror det beror mycket på att det har varit en ganska tuff sommar på mitt förra jobb med allt kaos som hände där, till slut bröt jag ihop. Men nu mår jag bättre ialafall så sertralinen har hjälpt mycket :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *