På Lush tidigare idag – Emotionell Briljans m.m

På Lush tidigare idag – Emotionell Briljans m.m

På bloggeventet på Lush så fick jag börja med att sätta mig vid ett ”hjulspel” med en massa färger som ni ser på bilden. Hjulet snurrades och jag skulle peka på dom 3 första färgerna som jag la märke till! Det blev en blå, grön och en röd nyans som jag först la märke till, ni ser dom uppradade på bilden! Lugn, Intuitiv & Beslutsam. Väldigt intressant! Jag skulle lyssna på min magkänsla och ta ett beslut för att känna lugnet inom mig. Ungefär så. Och i detta nuet så kände jag att det verkligen passar in på mig! Det är en eyeliner, ögonskugga och ett läppstift dessutom och jag har fått med mig alla tre nyanserna hem! Dessa produkter ingår i deras nya makeupserie som går under namnet Emotionell Briljans och går ut på att man mer ska sminka sig efter hur man kanske mår eller vill må istället för efter trender!

Efter att jag gjort färganalysen så hjälpte butikschefen mig att få lite information om diverse produkter samt visade mig lite hur dom fungerade! Jag är helt klart mer intresserad av Lush sortiment nu än innan! Schampokakor! Dessa kakor ska tydligen räcka dubbelt så lång tid jämfört med schampoflaskorna och finns i alla möjliga utföranden. Spännande! Någon som testat?

Dessa ”Stepping stone” och kroppsleran (till höger) tyckte jag verkade riktigt intressanta. Kroppsleran till höger skulle man typ ha på hela kroppen och sedan tex. basta så rengjorde den.

Deras färska ansiktsmasker som måste bevars i kylskåpet och håller i upptill 4 veckor. Någon som testat?

Hur mycket intressant som helst när jag väl fått lite större inblick och fått testa lite produkter på plats. Givande dag på Lush minst sagt! :)

Är lite stressad så avrundar här, filmtime! :)

11 svar på ”På Lush tidigare idag – Emotionell Briljans m.m

    1. Svar till Honi: Ja det måste ju dessutom vara grymt ekonomiskt att använda dom ;) Blir väldigt nyfiken!

  1. roligt, så synd att jag inte hann gå pga jobb :( låter spännande! har jobbat på lush tidigare och testat nästan allt. färska ansiktsmaskerna e toppen

    1. Svar till Delinda: Ja jag är väldigt nyfiken på dom färska ansiktsmaskerna faktiskt :D Känns som det fanns många godingar jag missat :/

  2. Lush är min absoluta favoritaffär. Synd att man inte har råd att använda sakerna så ofta. Värt att investera i ansiktsmaskerna, de utför mirakel. Är du sugen på att testa så tveka inte, de är absolut underbara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *