Idag: I Stockholm på Lush & Make up store event!

Idag: I Stockholm på Lush & Make up store event!

Nu sitter jag förhoppningsvis i bilen (tidsinställt inlägg!) och har nästan kommit fram till Stockholm där jag ska tillbringa dagen! :) Jag ska bland annat till Lush på ett bloggevent, eftersom jag åker ganska långt så kommer jag komma dit ganska sent dock. Har fått konsulationstid bokad typ sist av alla ;) Ska bli intressant att se vad dom säger! :)

Senare under dagen så har Tina fixat så jag ska få följa med på ett make up store event . Jag har verkligen ingen mer information om detta event utan är mest glad att jag fick följa med :) Var länge sen jag träffade Tina nu faktiskt så det ska bli så himla roligt! :)

Dessutom så ska jag & Emelinda som också befinner sig i Stockholm idag försöka hinna ses och säga hej en snabbis innan jag åker hemöver igen :)

Så trots att jag gått upp 5 (??) i morse och kört bil ner till Stockholm så vet jag redan nu att det kommer vara värt att jag är tröttare än tröttast ikväll när jag landar i Valbo hos Söthögen!

Även om jag inte kommit fram till Stockholm ännu (antar jag i skrivande stund) så är jag väligt säker på att min dag kommer vara helt underbar! :D

Ett svar på ”Idag: I Stockholm på Lush & Make up store event!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *