Packning pågår – flyger till Koh Tao på Tisdag!

Packning pågår – flyger till Koh Tao på Tisdag!

Jag har nog aldrig i hela mitt liv längtat så här mycket efter att vara ledig, få resa bort och bara glömma vardagen här hemma! 2 veckor på Koh Tao i Thailand väntar tillsammans med en vän och den enda egentliga planen vi har för resan är att vi ska ta dykarcert! Jag hoppas och önskar att jag kommer kunna stressa av och till och med ha ro nog i huvudet att läsa en bok!

Stressen jag har känt senaste månaderna håller på att knäcka mig och på senare tid har jag varit glad om jag har orkat göra något ätbart samt diskat efter jobbet. Min lägenhet är mer kaos än vanligt och jag har sovit mig igenom så många helgerna på senare tid, jag är så psykiskt trött! Idag har jag legat i sängen fram till klockan 14 ungefär eftersom jag typ inte klarar av att gå upp, det är helt galet! Jag mådde nämligen dåligt innan min pappa gick bort, jag fick en ålders/livskris och visste knappt vart jag skulle göra av mig själv (vet fortfarande inte) och sorgen efter pappa och rädslorna som uppstått efter att han gått bort har varit utmattande! Jag mår helt enkelt inte bra just nu.

Den här resan är så efterlängtad! ♥ Sola, bada, dyka, träna, äta massa gott (hoppas jag!), utforska Koh Tao och förhoppningsvis låta hjärnan äntligen få vila, jag kan inte förklara med ord hur mycket jag behöver det här just nu! ♥

Självklart tar skönhetsnörden med sig en sheetmask (eller två), gick det att låta bli att köpa denna till en solsemester med tanke på namnet? Nope ;) Too Much Fun In The Sun Mask klickade jag hem från Beautybay.

Har även införskaffat mig en kameraväska till min Olympus Pen som får följa med på denna resan! Beställde kamerväskan från Fotokungen.com och jäklar vilken snabb leverans dom hade! Hade funderingar på att köpa fler objektiv till kameran men kände att jag inte riktigt visste vilket jag ville ha eller behövde. Misstänker att jag kommer veta det efter den här resan, jag kommer nog upptäcka vad 14-42 EZ Pancake objektivet inte riktigt räcker till! ;)

Nu ska jag återgå till att försöka packa och gå igenom det jag behöver ha med mig! ♥

Ett svar på ”Packning pågår – flyger till Koh Tao på Tisdag!

  1. Hoppas du får en underbar resa, får ladda batterierna och börja om lite grann så att allt känns bättre när du kommer hem! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *