påfyllning från makeupfabriken.

påfyllning från makeupfabriken.

Fick lov klicka hem en ny svart eyeliner och en ny cremefoundation i nyansen caramel. Den där svarta eyelinern kostar 109kr och den har räckt ganska så precis 1 år för min del! Då har jag ändå använt den nästan dagligen! Bästa eyelinern jag ägt, dessutom är det med denna som jag alltid gör min fransmarkering som jag inte kan leva utan längre ;) Nyansen caramel är en av de nyanser i min jobbväska som gått mest nu under vinterhalvåret då alla är lite blekare. Bland annat Caramel som jag delvis använder på mig själv under vintern! (Den och vanilla då jag har en gul ton i min hy). Trots att jag använt den mycket i jobbet och på mig själv så är det nu den börjar ta slut (även haft denna 1 år), otroligt dryg med andra ord!

Ekonomin gillade inte riktigt att beställningen lades just nu men 16-18 får jag besök av en fotograf  (och förhoppningsvis någon modell) så jag måste ha dessa tills dess!

5 svar på ”påfyllning från makeupfabriken.

 1. Vist är de snygga :D

  Jag kanske får ta och komma ned på en intensivhelg ;)
  Hoppas allt är bra med dig!!
  Kram

 2. Ah därifrån du köpt den eyeliner! Borde klicka hem en sån jag med men plånboken lider nog redan efter alla mina köp. Väntar bland annat på smink från e.l.f. :)

  Cilla, du ska veta att det finns fler bra killar ute i världen för dig! Som kan ge dig den kärlek och trygghet du behöver. Sen är det ju killarnas förlust att de har betett sig så mot dig men vet du? De förtjänar inte dig för du är supergullig, söt och omtänksam. Och sånna tjejer förtjänar inte de killar som har träffat hittills. Jag är väldigt övertygad om att du en vacker dag kommer att träffa din prins! Helt övertygad. Men ibland kan det ta lite tid. Se på mig. Har knappt haft ett förhållande i mitt liv men det tog mig 25 år att finna min prins. Den som väntar på nå gott du vet.. Och så måste man kyssa många grodor innan man finner prinsen ;)

 3. Låter bra, då tog övningen!
  Jag har också lite ont i magen… hehe men mest i underarmarna… måste komma på hur jag ska hålla i!
  Får kika hur du gör nästa gång!
  =)

 4. Är det svårt att applicera den eylinern för en nybörjare. Jag har aldrig använt eyliner förut, och kollar just nu runt efter bra tips.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *