Perfekt start på dagen

Perfekt start på dagen

Perfekt start på dagen

Idag börjar jag lite senare på jobbet eftersom jag jobbade igår kväll istället. Annars hade jag jobbat hemifrån med att fota nu på förmiddagen men jag hade feeling igår kväll så jag gjorde det då istället. Tror dessutom det blev bra så jag hoppas någon av bilderna kommer användas.

Så jag har börjat dagen med en morgonpromenad på 5km i underbar höstluft och solen är på väg. Ser ut att bli en jättefin dag idag!

Jag älskar Kari Traas underställ och köpte nyligen min favoritmodell Rose i en annan nyans från Campadre. Dom har kampanj även idag så är ni Kari Traa älskare som mig så passa på! Älskar att det är dags för ullunderställen att plockas fram. En av alla mysiga saker med hösten :)

Efter min morgonpromenad så blev det smoothie till frukost :) Jag gör min på banan, bär (idag blev det blåbär & hallon), lättkvarg, proteinpulver och vatten. Jag läser ju om kost & äter man allsidigt så ska man inte behöva kosttillskott ”egentligen” men jag har svårt att få i mig omega 3. Så omega 3 tabletter är något jag försöker komma ihåg att ta varje morgon. Idag lyckades jag ;) Glaset & sugrören är från Lagerhaus. Sugrören är i papper och var mer fina än praktiska för dom blev ju mjuka eftersom jag inte drack upp min smoothie tillräckligt fort, haha! Jag äter & dricker väldigt långsamt ;)

Sovmorgon, morgonpromenad & frukost i lugn och ro. Så nöjd med starten på min tisdag! ♥ Hoppas ni andra också fått en bra start på dagen :)

Inlägget innehåller annonslänk till Campadre & Lagerhaus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *