En onsdag utan några som helst krav

En onsdag utan några som helst krav

En onsdag utan några som helst krav

Idag är jag ledig och jag gör så lite som möjligt. Jag har varit och tränat men annars har jag verkligen bara chillat. Jag hade ont i bröstryggen när jag vaknade av spänningar så jag har antagligen spänt mig mycket omedvetet senaste dagarna. Det har gjort att jag hela tiden känner det som att jag är på väg att få huvudvärk/migrän. Den där stressen jag nog bär med mig väldigt mycket undermedvetet hela tiden sätter sig verkligen i kroppen & huvudet. Jag har noll fokus idag! Det är grymt irriterande att må så här men jag försöker andas, ta det lugnt och låta bli att ställa några som helst krav på mig själv.

Så istället gör jag så lite som möjligt och försöker att inte belasta huvudet för mycket. Min hjärntrötthet är tyvärr väldigt tydlig många gånger fortfarande. Så jag har precis haft en arkmask på mig från Missha, ätit proteinglass med blåbär till mellis & tänkte läsa lite i Lalindas bok samt lacka om naglarna. Jag gjorde det igår kväll men mitt Depend 7day topplack var gammalt så det blev en mindre katastrof, haha.

Känner man någon som skriver en bok så köper man den. Linda Hörnfeldt (för mig heter hon Lalinda) har skrivit boken Yrke: influencer. Så gör du karriär på nätet. Jag passade på att klicka hem den förra månaden. Nu ska jag sakta men säkert börja läsa den. Jag tror Linda är den 3:e personen som jag kan påstå att jag är bekant med som har fått en bok publicerad. Jag ville bli författare när jag var liten så jag är sjukt imponerad! :)

Vi ska se om jag kan få till naglarna bättre idag med Depend 7day Suits Her. Jag ska använda Dior Gel Coat idag istället & se om det går bättre :) Perfekt höstgrön nyans i alla fall ♥

Mitt mellanmål nu på eftermiddagen blev proteinglass med blåbär. Coop hade extraerbjudande på Breyers proteinglass (aldrig hört talas om) så jag slog till. Inte dundergod på egen hand men med blåbär så blev den tusen gånger godare :) Perfekt mellis i alla fall när jag känner mig lite smålåg över att jag inte mår så bra.

Inte så avancerad onsdag för min del alltså. Ska försöka undvika att bli sämre i huvudet så jag ska fortsätta chilla nu och försöka låta hjärnan vila så gott jag kan! Det är otroligt svårt att göra saker som låter hjärnan vila, på riktigt!

Hoppas ni har en bra onsdag ♥

Follow

Inlägget innehåller annonslänkar

Ett svar på ”En onsdag utan några som helst krav

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *