Pinsamt nog måste jag erkänna att filmen om Justin Bieber var riktigt bra!

Pinsamt nog måste jag erkänna att filmen om Justin Bieber var riktigt bra!

 Igår var jag inbjuden på en bloggpremiär av filmen om Justin Bieber Never say Never i 3D. Eftersom jag ändå skulle åka till Stockholm idag så kände jag ungefär..ähh..filmen är säkert skitdålig men då kan jag åka ner och sova hos Maria en dag tidigare än vad jag tänkt och hinna se henne lite mer då vi inte setts på evigheternas evighet. Marias kommentar när jag sa vilken vi skulle gå och se var ”men är inte han en tönt? :)”. Jag hade inga som helst förväntningar på filmen och då jag knappt visste vem Justin Bieber var så trodde jag att jag mest skulle rycka på axlarna åt filmen.

 Men när filmen rullar så kommer jag på mig själv att jag verkligen sitter och skrattar, blir imponerad, förundras, nästan fäller en tår när hans morfar pratar, skrattar ännu mer och blir imponerad över detta underbarnet ännu en gång! Jag går ut från biografen Park i Stockholm och känner mig glad över att ha sett filmen om Justin Bieber! Vem tusan hade trott det? Verkligen inte jag i alla fall!

Tack till Fredrika, Ellen, Park och alla andra inblandade för att jag fick komma, även om jag gick med viss tvekan till att filmen skulle vara något att se. Men fan så roligt det är att bli motbevisad!

 

Filmen var ju i 3D så vi fick såklart lov ta den traditionella bilden med the glasses ;)

 

Innan filmen så klev dessa två upp och dansade. Tjejen såg ut att tycka det var ruskigt pinsamt. Jag förstod inte detta? Borde jag ha vetat vilka dom är? Är jag gammal nu igen och har missat nog uppkommande person? *förvirrad*

 

Efter bion var vi vrålhungriga!! Så vi syndade helt enkelt!

 

Tur jag påbörjar ett nytt liv på måndag. Annars ser jag nog snart ut såhär!

 

I biosalongen på Park så väntade en lite goodiebag på oss. Alltid trevligt! Vi fick en festis också men den glömde jag på golvet på bion eftersom folk som skulle ut ur salongen stressade mig. Stockholmare = brottom brottom!! ;) hehe

 

Min favorit i goodiebagen. Ansiktskräm för oljig hy från Stockholmsgruppen Cosmetics! Använt den tidigare and me like!

9 svar på ”Pinsamt nog måste jag erkänna att filmen om Justin Bieber var riktigt bra!

  1. Han är riktigt duktig på att sjunga :)

    Justin hade tur som upptäcktes på det sätt han blev upptäckt. Småtejerna är helt tokiga i honom. Hihi alltså inte min lilla 16-åring ;)

  2. Jag tänker oxå: Är han inte en tönt? Vem vill se en film om honom? Men nu måste jag ju nästan se den när du skriver så haha

  3. Oj! Visste inte ens att det har kommit ut en film om den pojken! Men har sett nu att det är många som verkar gilla den mer än vad de trodde ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *