Sommaren 2011 hos Isadora – IsaDora Ocean Drive.

Sommaren 2011 hos Isadora – IsaDora Ocean Drive.

När jag tittade in hos TotalBeauty (en av mina favoritbloggar) så fick jag se denna härliga bild och fastnade direkt för alla härliga färger! Den utstrålar verkligen sommar!! :) Och som jag längtar efter den! Detta är alltså Reklambilden för Isadoras sommarkollektion Ocean Drive. Ögonmakeupen med blått och rosa känns verkligen 80-tals inspirerad…kanske inte den hetaste looken genom tiderna men här funkar det verkligen :) Kollektionen går verkligen i havets tecken med sina blå, turkosa och gröna nyanser, tjusigt!

Ögonskuggpaletten till denna kollektionen är något jag verkligen ska spana in i butik. Tycker färgerna ser helt underbara ut och tycker paletten fungerar till både vardagsmakeup och till lite mer festligare makeup! :) Ser riktigt skimriga och fina ut. 125kr.

Dessa fuktsäkra eyeliners ingår även i kollektionen. Pearly Ocean och Caribbean Green. Dessa kostar enbart 79kr styck så jag är väldigt sugen på att införskaffa båda två!

Är ni trogna följeslagare av min blogg så vet ni nog redan att jag älskar Isadora Wonder Nail Wide Brush och i denna kollektionen så hittar vi dessa tre nyanser. Tycker faktiskt det första lacket ser riktigt spännande ut…är det lite frostigt tro? Kanske riktigt snyggt att ha över andra lack! 69kr styck och även dessa kommer jag spana in!

Även Jelly Gloss och Jelly Kiss ingår i kollektionen men dom har jag bloggat om tidigare. En nyhet där för mig dock är ett Jelly Kiss Stift som går i en orange ton, värt att kollas upp!

Bilder, namn på några av produkterna och prisinformation kommer från TotalBeauty.

6 svar på ”Sommaren 2011 hos Isadora – IsaDora Ocean Drive.

 1. Det är verkligen en vacker kollektion, i alla fall från vad jag ser på bilderna :)

  Helt okej att du lånade bildkollagen jag har gjort. Du är ju så gullig och länkar min blogg :)

 2. eyelinerna var ju ruggigt snygga, bra pris på dem med, jag tror att de kommer att hamna in min lilla samling ;)
  hur går det med håret förresten? :)

 3. Hej!
  Gällande Aqua Splash Eyeliner är de i år fuktsäkra (inte vattenfasta). Ca pris kommer att ligga på 79:-

  Vänliga hälsningar,
  INVIMA AB/IsaDora
  Eva Olsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *