planering pågår.

planering pågår.

Fotograf: Tony Klintasp
Modell: Cecilia aka Wysteriia ;)
Makeupartist: Emilia Christiansen

Ikväll har jag planerat lite inför framtiden. Tror detta kommer bli sjukligt bra. Nu ska jag bara få styr på mig själv också. Bara för att en person inte tycker att jag är fin nog så betyder ju inte det att resten av världen har samma åsikt! (men jag kan lätt tro det en stund ;P)

Ska se till att hugga tag i lite modeller och fotografer i Göteborgstrakten framöver och se om dom har tid över, ni som bor i Göteborg får gärna hugga tag i mig med ;) Någon mer session som makeupartist måste jag få in i schemat och sedan vill jag väldigt gärna göra en session som modell också.

Fast jag ska inte enbart sminka / Modella i Göteborg…måste ha tid över till annat också! ;)

9 svar på ”planering pågår.

 1. SV; Skönt att veta att man inte är ensam om att tycka allt är förjävligt bara för att man inte får lite sol på sin ledighet…hehe

  Otroligt fräcka bilder! Gillar miljön skarpt!

 2. Tack snäll du =)
  Rätt så surt att ligga inne med influensan med 39,8 graders feber när det är sol ute.. :( Så typiskt hehe.
  Men får roa mig med att kolla på film och så. :)

  Hoppas du mår bra :D

 3. haha, jaja, eller hur :)
  Ja, nyheten är ju lastgammal, jag läste nog om det där innan ”wannabemodevärlden” trillat av stolen för att äntligen ska de ha råd med jimmy choo. Men du vet, eftersom jag inte driver en modeblogg, så känner jag inte behovet att vara i tid ;)

 4. Host host. Jag finns i Götet :)
  Det ska bli kul att träffas igen och tjôta lite. Du vet också att jag gärna fotar med dig, men räcker tiden inte till så gör det inget. :)

  Hur har det gått med fåtöljen?

  Ha det så gôtt och njut av dina tre dagar ledigt. :)

 5. Jag tycker hur som helst att du är jätteduktig. Väligt modelliga bilder enligt mig! Jag tror du kan gå långt med modellandet!

  Tack ska du ha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *