ytterligare en ny bild :)

ytterligare en ny bild :)

Fotograf: Tony Klintasp
Modell: Cecilia aka Wysteriia ;)
Makeupartist: Emilia Christiansen

Ytterligare en bild från min, Tony & Emilias plåtning. Jag är verkligen jättenöjd! Älskar mina fina rosa skor som kommer från Nelly ;) hihi. Ser så otroligt mycket framemot att göra fler plåtning som både makeupartist och modell i höst. Känns så himla roligt att jag har lite inbokat i kalendern som mua & som modell! Kommer bli en rolig höst för min del faktiskt ;)

14 svar på ”ytterligare en ny bild :)

 1. Riktigt cool bild, synd bara att den var lite pixlig. :)
  Förresten så tror jag att det är dags för dig att ta dig en ordentlig titt på din hemsida wysteriia.se, gick in dit för att hitta hit, men det var mest en massa ”error” meddelanden och din blogg-länk gick till blogg.se där du inte fanns kvar :P
  ha det bra!

 2. så grym bild!

  Vi åker till skottland på min födelsedag den 7 oktober, therese och hennes emil åker den 8e. Ska bli grymt skoj. :)

 3. Bildiden är att det ska vaara svartvita, korniga bilder, väldigt gammaldags, sen ska en ko vara inblandad mer eller mindre.. Låter helt knäppt, men komemr bli coolt

  Te.x

  Du ligger i ett badkar i en hage, räcker fram en gammal telefonlur åt en ko. tror man får klippa in kon efterhand, om man inte lyckas få med en..

  Vad tycks?

 4. Hehe du är som mig då.. är också sån som måste kissa mer ofta än sällan ;) Så du förstår ju att jag hade ont i magen och var uppsvälld ;)

  Fina bilder du har postat upp :)

 5. För att han är lite för bra för mig. Dvs jag har inte en chans i hela världen att få honom ;) Plus att han är ganska många år äldre än mig ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *