Pressdag i Stockholm!

Pressdag i Stockholm!

Igår var jag uppe med tuppen körde bil till Stockholm eftersom jag skulle gå på lite pressvisningar! Jag hade med mig härliga Johanna som sällskap och vi besökte först Polhem PR! Dom har massvis med mode men det enda i modeväg som jag kikade lite extra på var Casall ;) Sitter just nu i en full Casall mundering och ska till gymmet så fort inlägget är klart! Så då kanske ni förstår varför jag kikade lite extra där ;) FÄRG & Svart kommer Casall med, massvis med snyggt!

Polhem PR har Cliniderm som är ganska så nytt för mig men jag såg en 3 in 1 Peeling & Mask som lät riktigt intressant! Natuvive Sea Buckthorn som jag fotat ovan doftar ljuvligt! Återigen, Natuvive är helt nytt för mig så jag hoppas på att kunna lära mig mer om dessa märken längre fram! Polhem har även Colorbug som jag så länge velat testa så jag frågade hur den fungerade på mörkt hår och tyvärr så fungerar den bäst på blont hår..såklart :(

Tittade även på Snowcrystal och fick med mig ett lack + en browstyler som jag ska testa redan idag! Den är i mellanbrun och jag hade nog behövt mörkbrun men själva produkten känns så otroligt nytänkande (inte sett någon liknande) så ville testa en lite för ljus nyans enbart för att kunna känna på produkten! Jättespännande! I love my brows ;)

Hos Prat PR tittade på främst på produkter från Lush, De översta produkterna är ju Emotionell Briljans som jag redan bloggat lite om här. Jag blev totalt kär i 2 eyeliners: Motivation och Trgghet. Helt galet vilka snygga nyanser! Sedan luktade jag på Snow Fairy som verkligen föll mig i smaken: sött sött sött! Får gärna följa med mig in i duschen!

Hos Prat bjöd man dessutom på lite afterwork när vi var där – Jim Beam Honey! johanna fick agera provsmakare eftersom jag skulle köra bil från Sthlm till Valbo senare :) Smakade en klunk med henne men jag gillar sötare drinkar mer ska väl erkännas men visst ser den helt supergod ut?


Hos Vass PR var det som att komma ner i en spaanläggning, doftade massvis från doftljus och vilken underbar lokal! Rena godisgruvan för oss skönhetsnördar!  Duwop, EMITE, Too Faced är några av gobitarna vi tittade på! Ser ni dom underbara hårvårdsförpackningarna från Percy & Reed? Åh vill ha alla! Kommer ut i butik i November och höll faktiskt bra priser så detta ska bli intressant! Foundationen från Too Faced såg faktiskt ut att vara tillräckligt ljus till min vinterbleka hy, måste nästan testas bara för det!

Pressproverna var slut hos Polhem och Prat men fick med mig lite intressanta prover ändå :)

Browstyler och guldlack från Polhem, Massageolja från Prat & diverse smått och gått från Vass PR bland annat ett test på primed & Poreless från Too Faced som jag velat testa jättelänge! Spännande :)

Tack till Polhem, Prat och Vass för en rolig dag med mycket ny inspiration! <3

11 svar på ”Pressdag i Stockholm!

  1. Snow Fairy är fab, den återkommer med varje julkollektion och jag köper den varje år :) älskar den, så söt och hallonhärlig!

  2. Mycket spännande produkter såg det ut som.=) Jag hade också velat gå på pressdagar men det blev inte så. Glömde OSA då en kollega på jobbet dog oväntat. Sen var det planeringsdagar men jobbet den här veckan så hade iofs ändå inte kommit ifrån..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *