Pressutskick från Burt´s Bees!

Pressutskick från Burt´s Bees!

_MG_6557

Från vänster: Honey Lip Balm 49sek, Tinted Lip Balm 89sek, 100% Natural Lip Shine 99sek

Det har trillat in ett pressutskick med produkter från Burt´s Bees, inga direkt nyheter dock! Burt´s Bees har naturliga skönhetsprodukter för hela kroppen men i detta inlägget blir det läppisar vi ska kika på! Burt´s Bees fokus ligger på ingredienser från bin som bivax & honung!

Honey Lip Balm
Ger näring och fukt till läpparna. Innehåller bivax, sheasmör, mandelolja, kakaosmör och lanolin som håller dina läppar mjuka och friska.

_MG_6559Tinted Lip Balm

Jag kände bara ooooh när jag såg förpackningen och så var det ett lip balm o vanlig size inuti…vad tusan! haha! Denna är i nyansen Red Dahlia och Tinted Lip Balm ska lämna en lite matt nyans samtidigt som läpparna blir återfuktade! Swatch på denna längre ner!

_MG_6560

100% Natural Lip Shine fick jag i 2 nyanser; Wink (den rosa på bilden ovan) och det mörkare Smooch! Dessa innehåller Apricot Wax som återfuktar och läpparna ska få en blank finish! Dessa 2 doftar ljuuuuuuuuvligt! kommer i en vanlig lip gloss tub! Swatch på båda nyanserna här nedanför!

_MG_6567

Tinted Lip Balm i nyansen Red Dahlia & 100% Natural Lip Shine Smooch & Wink! Ingen av dom ger någon massviv färg! 100% Natural Lip Shine i nyansen Smooch ger självklart lite mer färg men det är ett väldigt transparent gloss så beroende på din egna läppfärg kanske den mest ger glans!

100% Natural Lip Shine doftar som sagt magiskt så jag hoppas dessa gloss ska vara riktigt bra för då kan dom nog bli perfekta som vardagsgloss!

Burt´s Bees hittar ni bland annat hos kicks.se & iloveburt.se 

Efter att ha kikat runt på sortimentet så blir jag väldigt nyfiken på övriga sortimentet (läppisarna känner jag till sedan tidigare förutom lip glossen) och nu öppnades en helt ny värld med produkter! Är det någon som har något från Burt´s Bees att rekommendera? Tycker deras hud och kroppsvård ser intressant ut!

3 svar på ”Pressutskick från Burt´s Bees!

  1. Jag har Burt’s bees lip balm grapefruit och det är en favorit! :)
    Skulle vilja testa nyansen Red Dahlia och något av läppglansen med. :)

  2. Haha ja vilken besvikelse med det lilla lipbalmet i stora förpackningen :D så onödigt med passa extra förpackningar ibland?
    Jag har testat balsam och handkräm från Burts bees och gillat båda mycket :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *