Pressutskick från The Body Shop med lite nya godbitar!

Pressutskick från The Body Shop med lite nya godbitar!

Idag trillade det in ett pressutskick från The Body Shop hemma hos mig. Jag har redan luktat på alla produkterna, det är väl ett måste när dom kommer från The Body Shop? ;) Jag har inte tid med något utförligare inlägg just nu om produkterna utan det får ni när jag väl hunnit testa dom.

Alla dessa doftar ljuvlig persika! Doften faller mig verkligen i smaken doftmässigt och jag kommer börja testa dessa redan ikväll så förhoppningsvis har ni snart ett litet utlåtande om dessa! Body butter, body lotion, body scrub och shower gel! Låter nästan som jag ska ha en liten spakväll för min kropp! ;)

Ett rouge i en typisk ”Wysteriia nyans” och deras stora nyhet BB-cream! Jag har fått nyansen 02 och jag ska ta reda på så snart som möjligt om nyansen passar mig eller inte. Ska bli grymt spännande att testa!

Två stycken body mist och en Eau de toliette!

The Body Shop har gett mig lite arbete framöver and i like it! Jag börjar testa redan ikväll efter jobbet för jag är grymt nyfiken på deras shower gel och body scrub. Jag anar två nya favoriter nämligen :)

Tidsinställt inlägg för jag är på jobbet.

12 svar på ”Pressutskick från The Body Shop med lite nya godbitar!

  1. Svar till ingela: Ny favoritdoft hos mig också! Testat scrub, shower gel och body lotion idag! Finns nog en ny favvo här! ;)

 1. Åh, nu blir jag avis!
  Så många godbitar…Mmm…
  Jag är väldigt nyfiken på persikoserien.
  Persika är en av mina favoritfrukter,
  både när det gäller smak och doft!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *