Pressutskick med Real Techniques Bold Metals Collection!

Pressutskick med Real Techniques Bold Metals Collection!

_MG_3026

Idag fick jag ett väldigt roligt pressutskick med prover på 3 borstar från Real Techniques Bold Metals Collection! Jag blev så till mig så jag snabbfotade borstarna innan solen försvann alltför mycket, haha!

Real Techniques Bold Metals Collection har funnits i butik ett tag och jag har varit grymt avis på alla som testat borstarna! Dom är lite dyrare än dom vanliga Real Techniques borstarna och därför blev det aldrig att jag köpte någon när dom lanserades. Serien består av 7 borstar av finaste syntet, taklon. Och borstskaften på dessa är gjorda av mässing för lite tyngd och har en avsmalnande form för en känsla av lyx. Och dom ser verkligen lyxiga ut!

Borstarna är uppdelade i färg beroende på användningsområde. Guld för basen, roséguld för finish och silver för ögonen. Så som ni ser på bilden så har jag fått prov på en borste till varje användningsområde!

Triangle Foundation – En borste som ska ha en duo-funktion, den platta sidan används till de stora delarna av ansiktet och de vinklade sidorna vid näsa och ögon! Denna använder man vid applicering av flytande foundation. Rek.Pris: 329sek

Flat Contour – Borsten är platt och kompakt vilket gör att den är enkel att skulptera med, contouring! Rek.pris: 339sek

Oval Shadow – Stort och runt borsthuvud för att enkelt applicera ögonskugga på hela locket samt att den fungerar utmärkt vid blending. Rek.pris: 239sek

Ni hittar Real Techniques Bold Metals Collection hos bland annat: Lyko.se, Bangerhead.se, H&M och Lindex!

Jäklar i min lilla låda vad jag ser framemot att prova dessa! Jag har nämligen flera favoritborstar som kommer från Real Techniques vanliga sortiment så det ska bli kul att se vad jag tycker om dessa! :) Är det någon av er som provat någon av dom? Vad tyckte ni? :)

*inlägget innehåller annonslänkar

Ett svar på ”Pressutskick med Real Techniques Bold Metals Collection!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *