Recension: Diorskin Nude Air Loose Powder

Recension: Diorskin Nude Air Loose Powder


Diorskin Nude Air Loose Powder är antagligen det dyraste jag köpt när det kommer till makeup, 570sek (gulp!) och nu är det dags att dela med mig av mina tankar om Diorskin Nude Air Loose Powder! Var det värt dom där 570 kronorna eller inte?

Om produkten: ”Diorskin Nude Air Loose powder låter huden andas för en naturlig hälsosam lyster. Syns inte för blotta ögat, fjäderlätt puder med trogna färgnyanser låter huden andas och ger en hälsosam fräsch lyster.” – kicks.se

Jag köpte nyansen 010 Ivory men den finns i fyra nyanser totalt, de övriga kan ni se här hos kicks.se.

Jag har faktiskt använt puffen som följer med i förpackningen när jag har applicerat pudret! Varför jag började med det vet jag inte då jag är en van puderborste användare! Men för hundra år sedan (ja jag vet, jag är rätt snygg för min ålder) så utbildade jag mig till makeupartist och vi fixerade alltid makeup med puderpuffar och sopade bort överflödet med en puderborste. Så med Diorskin Nude Air Loose Powder så verkar det som jag halkade in på den gamla vanan igen! Men, det har fungerat superbra att använda puffen och det var väl därför jag fortsatte med det! Jag har hällt ut lite puder i locket, duttat puffen, ”gnuggat puffen” och sen duttat i ansiktet. Bra beskrivning va? ;)

Pudret ger verkligen en sammetslen känsla, perfekt mängd lyster (jag brukar inte gilla för mycket lyster, denna är alldeles lagom åt mig!) och ett väldigt naturligt utseende! Helt underbart! Men hållbarheten sen då? Det här är det första pudret från Dior som jag testar så mina förväntningar existerade inte! Men alltså hållbarheten är också helt underbar! Jag har lätt att få blank T-zon men jag överlever en hel stressig arbetsdag utan att känna att jag måste pudra igen!

Fantastiskt puder från Dior! Jag ångrar inte att jag köpte det! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *