Promenad efter jobbet samt Youtube

Promenad efter jobbet samt Youtube

Promenad efter jobbet samt youtube

Idag har det återigen varit dystert men mysigt höstväder med lite dimma & duggregn. Alltså förut har jag nästintill blivit nedstämd av sånt här väder men nu tycker jag att det är såååå mysigt! Så jäkla pretty fast ändå inte. Bild från dagens promenad tagen med mobilen, alltså ni ser väl hur perfekt promenadväder det var va?


Ikväll har jag bara kollat ikapp lite youtubeklipp. Jag följer ganska många på youtube men jag kollar bara regelbundet på Helen Torsgården, Therese Lindgren & JLC av dom som jobbar med youtube.

Jag försöker börja följa andra eftersom Youtube klipp är behagligare att titta på än en hel film för min trötta hjärna. Men det är svårt att komma in och ”bli fäst” vid nya personer känner jag.

Jag har ju träffat Helen innan hon började med youtube så därför började jag ju följa henne då jag ”kände” henne vilket gjorde att det var roligt att se vad hon pysslar med och det är fortfarande lika roligt! Sen följer jag Therese eftersom hon är ganska lugn, hon sitter inte och skriker till kameran som en del gör. Jag får fan stress av dom som sitter och gaaaaaapar och skriker? JLC följer jag eftersom dom gör många udda saker och jag tycker dom är roliga kort och gott.

Vilka följer ni? Finns det fler som påminner om Helen & Therese? Jag kollar på Wilma & Emil ibland samt Thomas Sekelius. Jag har på riktigt tröttnat på att kolla på youtubeklipp som handlar om makeup eller att folk sitter och sminkar sig. Om det nu inte är en full Spindelsven & Killercolours för det är hysteriskt roligt, fler fylletutorials tack! Haha! :)

Ett av dom bästa klippen med makeup:

Jag kanske tycker det blir extra roligt eftersom jag träffat dom här två flera gånger…så jag kanske är lite partisk. Men bara lite.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *