Tisdagskvällens to do list: nothing

Tisdagskvällens to do list: nothing

Tisdagskvällens to do list: nothing

Haft en riktigt bra jobbdag idag. Mycket att göra & tiden gick så fort. Ett snabbt gympass efter jobbet och sen en kväll med ingenting på min ”to do list”. Sen min utmattning så har jag jobbat mycket med känslan av att: ”jag hinner inte göra nånting” stress samtidigt som jag upplever väldigt enkelt att jag har så mycket att göra att jag istället blir apatisk och bara sitter och glor, typ. Så jag har oftare och oftare inga måsten efter jobbet och om jag gör något ”vettigt” så är det bara en bonus.

Tröjan kommer från New Yorker (99kr bara!) och är min nya livsfilosofi flera kvällar i veckan. Och det är helt okej att inte göra nånting. Det är helt okej att bara vara och duga precis som man är.

Jag fick lite feeling i alla fall och har tvättat mina sminkborstar.

Jag önskar att jag kunde påstå att jag är duktig och gör det här regelbundet men….nackdelen med att äga flera uppsättningar är ju att man kan samla på sig ett gäng innan man faktiskt måste tvätta borstarna ;)

Nu tänkte jag gå & duscha & bädda ner mig i sängen och läsa lite. Jag är så överlycklig att jag kan läsa böcker igen! Förut så kunde jag knappt fokusera och ta mig igenom en mening men snart har jag läst ut hela 2 pocketböcker, den ni! Haha! ;)

Imorgon är jag ledig från jobbet och tänkte fota lite till bloggen. Bland annat en ansiktsmask som jag ska testa en sista gång innan jag eventuellt dissar den ;) Vi får se om den av någon underlig anledning fungerar bättre imorgon?! Jag tror dock inte det…så vi får se om det dyker upp en sågning imorgon kanske!

Hoppas ni har haft en fin tidsdagskväll! ♥ Ta hand om er ♥

2 svar på ”Tisdagskvällens to do list: nothing

  1. Så viktigt att inte göra någonting även om det definitivt är lättare sagt än gjort! Jag är en sån som lätt stressar och har alltid för mycket saker att göra. Har en lång to do list i mobilen men som tur är tvingar jag mig inte att göra allt på en gång. Mycket är på grund av universitetsstudier och en liten 1 åring hemma, då fungerar det liksom inte att göra hur mycket som helst! Längtar så tills jag börjar jobba för då kan man lägga undan skola och jobb när man kommer hem och det tror jag kommer bli största skillnaden i mitt liv!

    1. Ja jag kan känna mig ganska dålig när jag gör ingenting samt att det är svårt att verkligen göra INGENTING. Min samtalsterapeut jag gick till förra (?) året lärde mig att vila är INTE att slökolla på netflix tex…och såna saker har ju jag jämt sett som att jag ”gör ingenting = jag vilar” men icke :P

      Gud jag gör inte listor längre. Skulle bli apatisk och inte veta vart jag skulle börja.

      Jag hoppas verkligen du kommer få ett jobbs om du kan lägga undan helt och hållet när du slutat för dagen! Tror det är otroligt viktigt ♥ Om man nu inte har ett jobb som man älskar och som verkligen enbart ger en positiv energi och ingen tokstress 8h om dagen :P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *