Recension: Apoliva Anti-age Advanced

Recension: Apoliva Anti-age Advanced

_MG_8752

När jag var på Daisy Beauty Expo 2016 så fick jag med mig prover på Apoliva Anti-Age Advanced serien som jag har provat dom senaste veckorna nu! Jag älskar förpackningarna!

When I was at Daisy Beauty Expo 2016 I got some samples of Apoliva Anti-Age Advanced series that I’ve tried for the past weeks now! I love the packaging!

_MG_7824Om Apoliva Anti-age advanced dagkräm
Är för torr/normal hy (parfymerad) och är en aktiv dagcreme för mogen hy (egentligen 40+ men jag är iaf 30+) och den ska minska synligheten av rynkor och linjer samt förbättra hudens fasthet, volym och elasticitet! UVA- och UVB skydd samt SPF15. 179sek för 50ml

Min åsikt om Apoliva Anti-age advanced dagkräm:
För det första, älskar att produkten har pump och att man slipper gräva med fingrarna i en burk! Ja jag vet att det finns spatlar men jag är på tok för slarvig för det! Hygieniskt och bra! Lätt parfymerad och jag tycker att den luktar gott, tycker inte den doftar överdrivet mycket men jag brukar inte vara så jättekänslig mot parfymerade produkter! Känns väldigt fräsch på huden, ger en lite svalkande känsla, går in snabbt och jag har inga problem att applicera makeup efteråt! Huden känns återfuktad och jag har inte haft någon känsla av varken torr eller stramande hy! Jag gillar denna skarpt!

_MG_7821Om Apoliva Anti-age advanced nattkräm:
Är för torr/normal hy (parfymerad) och är en aktiv nattcreme för mogen hy (egentligen 40+ men jag är iaf 30+) och den ska minska synligheten av rynkor och linjer samt förbättra hudens fasthet, volym och elasticitet! UVA- och UVB skydd samt SPF15. 189sek för 50ml

Min åsikt om Apoliva Anti-age advanced nattkräm:
Återigen, att den har pump! ♥ Precis som med dagkrämen så känns den väldigt fräsch på huden, ger en lite svalkande känsla & går in snabbt! Dag och nattkräm ihop är verkligen en underbar kombo! Min hy har känts fantastisk!

_MG_7817Om Apoliva Anti-age advanced oljeserum:
Ett oljeserum för torr/normal hy (parfymerad) som stödjer återuppbyggnad av den mogna huden (40+ som sagt men jag är ju 30+ så ;P) och den ska ge extra näring, spänst och återställa hudens elasticitet och smidighet. 199sek för 50ml

Min åsikt om Apoliva Anti-age advanced oljeserum:
Älskar detta oljeserum men jag tycker inte om att använda det på morgonen eftersom det ibland sjunker in lite långsamt. Så detta har jag bara använt på kvällen! Så är man i behov av något lite mer återfuktande så känns detta oljeserum som något som är värt att testa! Dock har min flaska blivit försedd med världens sämsta pipett som droppar konstant och själva yttre delen på korken har släppt! Jag verkar dock enbart ha haft otur för jag har inte läst om någon annan som reagerat på att pipetten ska droppa hela tiden. Den blir väldigt dryg att applicera på grund av detta och oljeserumet hamnar lite överallt, haha! Men det verkar som sagt bara vara jag som råkat ut för detta så ett måndagsexemplar antagligen :) Perfekt fuktboost och det enda minuset är att den sjunker in lite småsegt på mig men annars så gillar jag den starkt!

_MG_7818

Om Apoliva Anti-age advanced ögonkräm:
Ögonkrämen i serien är oparfymerad till säkert mångas glädje! Mild men samtidigt så är det en aktiv ögoncreme som ska stödja återuppbyggnad, förstärka och skydda huden kring ögonen! Appliceras varsamt runt ögonområdet både morgon och kväll. 169sek för 15ml

Min åsikt om Apoliva Anti-age advanced ögonkräm: 
En ögonkräm som faller mig i smaken! Bra konsistens, den är inte för tjock eller tunn. Känns skön som tusan på! Jag har inte direkt märkt att mina fina linjer runt ögonen blivit mindre synliga men kan inte heller påstå att jag direkt haft påsar på senare tid trots att jag inte varit i mitt esse! Men känslan jag får av ögonenkrämen är tipp topp! Jag läste dock hos Jannike förut att hon tycker att den lägger sig som en kladdig hinna men det är inget som jag och mina fina linjer har märkt av! Jag började nämligen kolla extra på detta efter att jag läst hennes recenson, haha :) Ni kan läsa hennes inlägg här för att få en liten annan åsikt :)

Som ni märker så gillar jag Apoliva Anti-age advanced serien överlag! Den känns lyxig, fräsch, min hy känns återfuktad och har inte stramat alls på senare tid och priserna är faktiskt helt överkomliga för en bra anti-age serie med bra innehåll! Jag trivs jättebra med Apoliva Anti-age advanced faktiskt trots att jag kanske inte riktigt än räknas till ”mogen hy” men jag närmar mig i alla fall ;) Bra där Apoliva och Apoteket! Samtliga produkter hittar ni på apoteket.se eller på Apoteket!

Har du testat serien? Vad tyckte du? :)

Follow

5 svar på ”Recension: Apoliva Anti-age Advanced

  1. Tack för din recension om anti-age krämer, verkligen supermånga bra tips och ska genast prova <3

    Använder du dessa produkter även idag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *