Recension: Apoliva Eco Hudvård!

Recension: Apoliva Eco Hudvård!

_MG_5213Jag har dom senaste veckorna använt mig av en av apotekets senaste nyheter nämligen Apoliva Eco! Serien innehåller 4 produkter! Produkterna har en svag doft av rosextrakt & jag gillar inte rosdoft men den är knappt märkbar, jag hade inte tänkt på det om jag inte läst mig till det så att säga! Jag älskar att det är pumpförpackningar men tyvärr så har dessa en tendens att lätt sluta fungera som det i detta fall gjorde på ögonkrämen åt mig så den kommer jag inte kunna recensera!

Apoliva Eco rengöringsmousse 99sek

Apoliva Eco rengörningsmousse är en ekologiskt certifierad rengöringsmousse som skonsamt och effektivt rengör din hud. Tar bort makeup och smuts. Aloe vera ger intensivt med fukt och lugnar huden. Innehåller rosenextrakt som är rikt på antioxidanter. 98,5% av ingredienserna har naturligt ursprung och 12,9 % av ingredienserna kommer från ekologisk odling.

Mina tankar om Apoliva Eco rengörningsmousse: Den här är min favoritprodukt i serien! Den har verkligen tagit bort all makeup (inte vattenfastmascara) jag haft på mig under testperioden och huden har inte känts åtstramande alls efter användning!  Den tar verkligen bort makeup men jag måste fortfarande använda djuprengörande ansiktsmask på mina problemområden (hakan tex) med jämna mellanrum. Jag gillar rengöringar i mousseform eftersom det är så smidigt! Jag gillar denna från Apoliva Eco, känns som ett bra budgetalternativ med bra ingredienser!

Apoliva Eco Dagkräm 169sek

Apoliva Eco Dagcreme är en ekologiskt certifierad dagcreme som mjukgör, skyddar och förbättrar hudens elasticitet tack vare avokadoolja som innehåller vitamin B, A (i form av betakaroten) och E, samt aprikoskärnolja rik på omega 9 och 6. Aloe vera ger intensivt med fukt och lugnar huden. Innehåller rosenextrakt som är rikt på antioxidanter.  99,4% av ingredienserna har naturligt ursprung och 27,4 % av ingredienserna kommer från ekologisk odling.

Mina tankar om Apoliva Eco Dagkräm: Väldigt lätt dagkräm där konsistensen är väldigt flytande. Just nu under vinterhalvåret så har denna inte varit nog åt mig utan jag har blivit väldigt torr i huden under dagen, min hy har börjat producera fett eftersom den antagligen varit för torr och det har varit knepigt att lyckas ha en foundation på mig hela dagen. Det hjälper tyvärr inte att luften på mitt jobb är väldigt torr så jag har känt det som att huden verkligen stramat när jag enbart använt denna! Den har helt enkelt inte varit återfuktande nog denna tiden på året för min del och därför känner jag lite njaaah angående denna. Inte värd 169sek riktigt när det enda jag gillar är designen och att produkten kommer med pump och inte i burk!

Apoliva Eco Nattkräm 179sek

Apoliva Eco Nattcreme är en ekologiskt certifierad nattcreme som vårdar, återfuktar och skyddar huden medan du sover, tack vare avokadoolja som innehåller vitamin B, A (i form av betakaroten) och E, samt aprikoskärnolja rik på omega 9 och 6. Aloe vera ger intensivt med fukt och lugnar huden. Sheasmör ger huden extra näring och vårdar huden. Innehåller rosenextrakt som är rikt på antioxidanter.

Mina tankar om Apoliva Eco Nattkräm: Jag gillar nattkrämen mer än dagkrämen men återigen så upplever jag att denna återfuktar inte tillräckligt! Min hy har varit riktigt jobbig att ha och göra med när jag enbart använde Apoliva Eco dag & nattkräm och inget annat till som tex olja eller serum. Jag testade enbart serien utan att blanda in andra produkter första veckorna men sen fick jag verkligen lov komplettera med The Body Shops Vitamin E overnight Serum och la fuktmask väldigt ofta där ett tag så kändes huden tusen gånger bättre! Så enbart ha denna produkten i min hudvårdsrutin innan läggdags fungerade inte!

Apoliva ögonkräm 159sek

Apoliva Eco ögoncreme är en ekologiskt certifierad ögoncreme som vårdar, återfuktar och skyddar den känsliga huden kring ögonen tack vare avokadoolja som innehåller vitamin B, A (i form av betakaroten)  och E, samt aprikoskärnolja rik på omega 9 och 6. Aloe vera ger intensivt med fukt och lugnar huden. Innehåller också Albizia Julibrissin Bark extract, (extrakt från persiskt silkesträd) som minskar synligheten av fina linjer runt ögonen, och motverkar mörka ringar och påsar under ögonen. Innehåller rosenextrakt som är rikt på antioxidanter. 98% av ingredienserna har naturligt ursprung och 22,88 % av ingredienserna kommer från ekologisk odling.

Min åsikt om Apoliva Eco ögonkräm: Ja eftersom pumpen gick sönder rätt omgående så hann jag inte testa tillräckligt!

Kortfattat: Köp & testa rengörningsmoussen men resterande produkter är inget jag ”wow:ar”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *