Recension: Beautiful Skin för Normal/Torr hy från No7!

Recension: Beautiful Skin för Normal/Torr hy från No7!

Jag har en tid nu testat Cleansing lotion, Dagkräm och nattkräm i Beautiful Skin serien från no7 för normal/torr hy!

Cleansing Lotion 119sek för 200ml – Denna ska man massera in med fingrarna alt. på en bomullspad och sedan torka bort. Detta är dock en av de rengörningsmetoder som jag inte gillar då jag aldrig upplever att ansiktet är riktigt rengjort efteråt! Denna typ av lotion är något jag enbart brukar använda när jag är på power meet och bor i husvagn en vecka och inte har tillgång till vatten hur som helst men jag skulle inte ens ta med mig denna för det tillfället. Den tar bort makeup riktigt dåligt och det tar en jäkla tid att pyssla på med dessa bomullsrondeller. När jag testade att tvätta bort denna lotion med vatten så la den sig enbart som en hinna över hela ansiktet och kletade omkring makeupen. Jag gillar tyvärr inte denna alls!

Betyg: 1/5
Köpa igen: Nej!
Finns att köpa här: eleven.se & kicks.se bland annat.

Day Cream 169sek för 50ml – Innehåller SPF 15, ska vara närande samt stimulera och återfukta hela dagen samt ge huden en härlig lyster så att huden känns och ser fräsch ut! Jag känner varken bu eller bä inför denna, den funkar och är okej men absolut inget som känns som en wow produkt. Jag kan inte påstå att jag har jättetorr hy men upplever ändå som att denna inte har återfuktat tillräckligt en del dagar och jag har inte heller märkt eller känt någon skillnad på min hy när jag använt denna. Okej men inte så mycket mer i mina ögon!

Betyg: 2,5/5
Köpa igen: Nej!
Finns att köpa här: eleven.se och kicks.se bland annat.

Night Cream 169sek för 50ml – Även denna ska återfukta huden så den får mer lyster och ett fräscht utseende! Men återigen så tycker jag att nattkrämen också bara känns okej, varken bu eller bä. Ingen wowprodukt detta heller och jag önskar nog att jag upplevde nattkrämen som mer återfuktande, jag vaknar fortfarande på morgonen en del dagar och kan känna att huden stramar lite. Precis som med dagkrämen så känns den okej men inte så mycket mer!

Betyg: 2,5/5
Köpa igen: Nej!
Finns att köpa här: eleven.se och kicks.se bland annat.

Jag känner mig lite som negativa Lisa men jag är tyvärr inte imponerad öht av rengörningen och dag/nattkräm känns väldigt ”mellanmjölk”.

Har någon av er testat någon av produkterna? Vad tyckte ni?

3 svar på ”Recension: Beautiful Skin för Normal/Torr hy från No7!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *