Recension: Bliss Lid + Lash Wash makeup remover.

Recension: Bliss Lid + Lash Wash makeup remover.

Om produkten: Mild och effektiv ögonmakeup remover. Oljefri gelformula som också dämpar svullnader och även fungerer på de mest känsliga ögon och för dig som har linser. Fungerar även bra på de flesta vattenfasta mascaror. 189sek hos skincity.se

Min åsikt om produkten: Detta är den första produkten jag testar från Bliss och förväntningarna var höga! Tyvärr så känner jag att denna inte levde upp till förväntningarna och kändes lite som en medelmåttig remover. Den är inte alls effektiv (enligt vad jag förväntar mig) utan det tar ganska lång tid att lösa upp ögonmakeup och jag får stå med en pad mot ögat ovanligt länge för att mascaran ska börja släppa, det går mycket snabbare om jag tar produkten i handen och gnuggar utan den runt ögat! Jag har inte testat denna med en vattenfast mascara utan enbart en vanlig! Jag vet inte om jag upplevde att den dämpade svullnader men den känns helt klart lite svalkande och själva formulan känns väldigt mild och behaglig att använda runt ögonen.

Den funkar men jag fick ingen wow-känsla av denna tyvärr och absolut inte för det priset. Men jag ser ändå framemot att testa andra produkter från Bliss då dom har många intressanta produkter!

Betyg: 3/5
Köpa igen? Nej, jag provar hellre något annat faktiskt! Jag köpte min på Åhlens för 195 och det känns den inte värd.

*tidsinställt inlägg

 

5 svar på ”Recension: Bliss Lid + Lash Wash makeup remover.

  1. Oh va synd att den inte var bra, min nyköpta från iHerb är likadan, tar 5 minuter per öga. Och då blir det ändå inte helt rent. Försöker med en eko mandelolja ibland men då kan jag inte läsa min godnattbok sen.

  2. Nej vad tråkigt, hade också högre förväntningar då de normalt har fantastiska produkter, synd, dyr med.

  3. Jag testade en annan av deras ansiktstvättar och den var bra men jag håller med dig, det är för dyrt. Det finns mycket som är bättre både till billigare och samma pris.

  4. Jag köpte denna för ett tag sen men håller helt med dig. Den var inte alls så effektiv som jag hade hoppats på. Och prislappen gör ju att man hoppas på mer. Men mitt största problem var att jag tyckte den sved i ögonen och gjorde dem torra och irriterade. Nej, det här var ingen hit!

    KRam Frida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *