Recension: Camomille cleansing oil från the body shop!

Recension: Camomille cleansing oil från the body shop!

Om produkten: ”Vår effektiva Camomile Make-Up Removal Collection består av fyra produkter som alla innehåller Community Fair Trade-producerad kamomill från Storbritannien. Serien tar effektivt bort alla typer av makeup, inklusive vattenfast ögonmakeup och är samtidigt skonsam mot huden. Passar alla hudtyper.” 210sek för 200ml – thebodyshop.se

Min åsikt om produkten: Ni som faktiskt följer min blogg dagligen känner nog igen denna sedan tidigare, jag hade den som favorit i Augusti 2013 men har fortfarande inte gjort någon mer utförlig recension! Jag kände att det var dags nu då den sakta men säkert börjar ta slut!

Jag har varit frälst i denna från början till slut! Varför har jag inte använt olja som makeupremover tidigare? (jag kan i alla fall inte minnas att jag har det) Man ska massera in oljan på torr hy men jag har faktiskt denna placerad i duschen då jag tycker det är så bekvämt att tvätta bort sminket när jag duschar på kvällarna! Med andra ord så applicerar jag den på blöt hy och det fungerar precis lika bra!

Supersmidig pumpflaska och väldigt dryg produkt, jag har använt den flera gånger i veckan sedan jag fick den och har fortfarande produkt kvar! Och då använder jag mellan 1-2 pump per gång ungefär! Det går på ett kick att tvätta bort makeup med denna och än så länge har jag inte varit med om att den misslyckats med att tvätta bort något, den tar även vattenfasta produkter utan problem!

Väldigt skön och behaglig mot huden och jag upplever att denna inte torkar ut alls utan lämnar huden ren från makeup och huden känns mjuk! I love it och det här är en produkt som jag kommer köpa igen när den är slut, det kommer vara min nya ”tvätta bort sminket i duschen polare 4-evaaah”…typ!

Betyg: 5/5
Köpa igen: Oh yes!
Finns att köpa här.

*inlägget innehåller annonslänkar

4 svar på ”Recension: Camomille cleansing oil från the body shop!

  1. Hej! Jag har ganska fethy (som dock blir lite yttorr då och då) tror du ändå att denna skulle fungera?

  2. Intressant! Jag är alltid på jakt på bra rengöring som inte frestar på min torra hy i onödan. Vissa oljor har jag dock upplevt som svåra att få bort – även om jag är torr i hyn vill jag ju inte gå omkring med en oljig hinna i ansiktet :) Men den här verkar ju jättebra, och inte så hutlöst dyr heller! Kanske blir en sådan när min nuvarande rengöring tar slut.

  3. Jag älskade också den! Plus att den tog bort min ögon make!! Gillade dock inte eye make up removern i serien. Men den behövs ju inte med denna;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *