Recension: Clinique stay-matte sheer pressed powder.

Recension: Clinique stay-matte sheer pressed powder.

Nu har jag haft Clinique stay-matte sheer pressed powder i nyansen 101 invisible matte (passar alla hudtoner) i mina ägor ett tag tack vare Carina som köpte med sig den hem till mig från USA tidigare i år! Eftersom den är väl använd så är det väl dags för en recension ;)

Om produkten: Glansabsorberande, oljefri formula. Den skira konsistensen ger huden ett perfekt, matt utseende. Passar fet hud och hud med feta partier. Fräsch, hållbar look och känsla, även efter flera appliceringar. – kicks.se

Nyansen ”invisible matte” ska passa alla hudtoner och jag trodde att den skulle vara lite mer åt det transparenta hållet men den har en rosa ton i sig. När jag använde denna till Maybelline Affinitone så blev jag blankare snabbare än vad jag blir när jag använder denna över Nivea Ideal Finish vilket gjort att jag inte riktigt vet vad jag tycker om detta puder då det varit skillnad beroende på vilket underlag jag haft. Över Nivea Ideal Finish är den helt underbar i alla fall, jag blir lite blank i pannan efter en arbetsdag men inte så jag stör mig! Den fixerar underlaget riktigt bra och ger en helt ok finish. Men över Affinitone blev jag blank jättesnabbt och för mycket för att jag skulle klara mig från att pudra mig under dagen. Så denna har gjort att jag känt både ”njäääääe” och ”yeeeeey” ;)

Sen måste jag påpeka att jag tycker själva behållaren hade behövt en uppdatering. Är det bara jag eller känns den väldigt B alternativt något som mormor hade när man var liten? Clinique vill jag ju ska kännas lite lyxigare ;)

Även om den inte verkar passa ihop med alla foundations (mattheten alltså) så hade jag kunnat tänka mig köpa denna igen då jag gillat den skarpt tillsammans med Nivea Ideal Finish. Jag har ju använt helt slut på den av en anledning ;) Men en snyggare behållare hade jag inte tackat nej till faktiskt..i just don´t like it!

Pris: 270kr hos Kicks bland annat.

Har du testat eller recenserat denna i din blogg? Posta gärna länken bland kommentarerna så mina läsare kan ta del av även dina åsikter!

4 svar på ”Recension: Clinique stay-matte sheer pressed powder.

  1. Jag gillar Cliniques puder, de har bra grejor. Man får vara lite försiktig med puder bara så det inte blir mjölburkskänsla i ansiktet. Bättre pudra lite och oftare än mycket på en gång. :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *