Recension: Nivea Ideal Finish.

Recension: Nivea Ideal Finish.

Om produkten: Ideal Finish är en foundation som ska dölja alla ojämnheter och bibehålla fuktnivån i hyn. Med deras Silk-Fix-teknik så ska en idealisk nyans och en mjuk känsla på hyn uppnås. Den ska hålla flera timmar och man ska kunna lita på den till 100%. Denna är oljefri. SPF8 & Vitamin E som skyddar.

Det är kombinationen av färgpigment och den speciella Silk-Fix-tekniken som döljer ojämnheter och blemmor och ger hyn en naturligt slät yta.

Mina tankar om produkten: Jag köpte denna utan att titta speciellt mycket på den eller läsa något om den. Jag behövde en ny foundation så jag tog första bästa billiga foundation som verkade ha en ljus nyans så det blev Ideal Finish i nyansen Nude för 110kr. Ett av dom stora sakerna som jag tittar på med en ny foundation är att den ska täcka bra, kännas behaglig, bra hållbarhet bland annat.

Måste säga att detta är en ny budgetfavorit! Den täcker helt suveränt, ger en fin finish (men jag använder ju alltid puder sen också), Bra hållbarhet och allt jag skulle önska av en foundation i budgetprisklassen! I love it! Jag kommer köpa hem denna igen för jag tror den är perfekt till vintern då jag är riktigt blek av mig.

 

5 svar på ”Recension: Nivea Ideal Finish.

  1. Vad roligt att du har hittat en ny favorit med bra pris!:):)
    Förresten, all Nivea makeup utgår i Sverige HELT, så köp några extra nu så du har sedan. <3

  2. Så olika… Jag tycker inte alls om den. Känns som den lägger sig som ett lager (pancake) i ansiktet och man ser dragen… Usch nej, jag var inte alls nöjd med den.

  3. Jag provade den randomly en dag också när jag insåg att min dåvarande foundation från makeup store var jättedålig. Var flera år sen och jag har provat andra då och då, men faller alltid tillbaka på Ideal Finish. Glider på som en dröm och framhäver inte (utan kanske tillochmed hjälper till att dölja!) mina fnasiga områden på näsan och sånt. Fab!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *