Recension: Deodorant pure ocean från Emma S.

Recension: Deodorant pure ocean från Emma S.

Om produkten: En deodorant/antiperspirant som ska hålla mig fräsch hela dagen. Den är utan alkohol och helt fri från parabener och mineraloljor. Innehåller sheasmör som ger mjukgörande egenskaper och är skonsam mot huden. Kostar 89kr för 50ml och den går att köpa bland annat här.

Min åsikt om produkten: Jag vill ha en deo som håller mig torr och luktfri under ett stressigt arbetspass och även under gympasset efter jobbet! Det gör inte den här! Jag tycker den känns väldigt opålitlig och jag känner mig lätt väldigt ofräsch under dagen med denna i armhålan! Den doftar gott enligt min näsa och de gånger den gör sitt jobb så har det varit under mina lugnare dagar. Gör absolut inte ont i nyrakade armhålor vilket är ett deomåste!

Jag gillar andra produkter från Emma S – hyser en stooor kärlek till både Oxygen Mask och Enzyme Peel men den här deon…näe, ingen kärlek! Den gör inte sitt jobb till 110% och en deo som känns opålitlig är inget jag tänker investera i igen! Gör du inte många knop om dagarna så fungerar den nog bra dock, men för mig…nopp!

Har du testat Deodorant pure ocean från Emma S? Vad tyckte du?

6 svar på ”Recension: Deodorant pure ocean från Emma S.

    1. Svar till Mia Elisa: Ingrediens nummer två är : Aluminum Chlorohydrate tyvärr! Så absolut ingen deo om man vill ha en utan aluminium!

  1. Har inte testat men gillar också Emma S! Dock så tänker jag på att det står deo på och inte antiperspirant. . Deodorant ska väl bara dölja lukt och passar inte så bra om man svettas mycket, typ vid träning. Antiperspirant stoppar väl svetten i sig och är till för mycket svettningar :)

  2. Jag fick den faktiskt i glossybox och tycker precis som du. Den luktar gott (fräscht och rent) men den är inte särskilt effektiv. Jag brukar inte svettas särskilt mycket, men tyckte bara att den höll i någon timme.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *