Recension: Diorskin Star Concealer

Recension: Diorskin Star Concealer

_MG_8082

Diorskin Star Concealer är en uppljusande concealersom ska ljusa upp samt dölja de mörka ringarna under ögonen. Kommer med en filtapplikator som gör den väldigt enkel att applicera på huden och sedan dutta på med fingrarna alternativt en borste.

Dior_Skinstar

 

Jag har applicerat Diorskin Star Concealer inte enbart runt ögonen utan även lite här och där på mina röda partier så ni ser vilken fantastisk täckning denna concealer har! Konsistensen är tunn, krämig och lättarbetad samt att den är väldigt dryg. Jag behöver inte alls mycket av produkten för att täcka min ojämna hudton! Den lägger sig dessutom inte i mina fina linjer under ögonen under dagen utan håller sig på plats! Jag tycker dessutom att den ger ett väldigt naturligt resultat, inte alls kakig!

Jag har nyans 002 och jag tycker den fungerar ypperligt till mig. På Kicks hittar man Diorskin Star Concealer i 4 nyanser: 001 Ivory, 002 Beige, 003 Sand & 004 Honey.

Fantastisk concealer och det enda ”felet” är prislappen på 350sek (säljs hos kicks.se) men känner man att man har råd så kan Diorskin Star Concealer vara värd att unna sig om man är som mig och gärna vill dölja mörka ringar och röda toner i ansiktet. Min ojämna hy är ett av få komplex jag faktiskt har med mitt eget utseende så Diorskin Star Concealer har varit perfekt för min del senaste veckorna!

Ett svar på ”Recension: Diorskin Star Concealer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *