Recension: Rituals Mandi Lulur Body Scrub

Recension: Rituals Mandi Lulur Body Scrub

_MG_0223 _MG_0229rituals

Rituals Mandi Lulur Body Scrub är en sockerskrub i Limited Edition och som är speciellt utvecklad till Rituals Mandi Lulur-kollektion. Den ska vårda och revitalisera huden och användas 1-2 gånger i veckan för att hålla huden mjuk, frisk och strålande! Rituals Mandi Lulur Body Scrub ska ha en exotisk doft a temelblomma och en vårdande effekt av rismjök.

Denna exotiska doft av tempelblomma är det enda felet med Rituals Mandi Lulur Body Scrub! Den doftar stark tantparfym och är inte jättetrevlig att använda på grund av detta! Jag hade inte köpt denna om jag hade sett den i butik av den enkla anledningen att den luktar på tok för starkt! Tack och lov så verkar doften inte sitta kvar på mig, jag känner i alla fall inget på huden efter att jag duschat.

I övrigt så är denna skrubben amazing! Bra riv och den lämnar verkligen huden mjuk, len och jag upplever inte huden torr efter att jag duschat utan den känns nästan lite mjukgörande! Underbar känsla efter att jag har använt denna, en solklar favorit!

Jag har inte testat någon annan Body Scrub från Rituals men jag hoppas att de andra är precis lika bra för då är det jag som gärna sniffar mig igenom sortimentet och gärna hittar en lite mildare doft!

Kostar 195sek för 375gram och säljs bland annat på Åhléns och online på Rituals.

2 svar på ”Recension: Rituals Mandi Lulur Body Scrub

    1. Haha och jag som tycker denna doftar helt galet starkt! Haha :D Smaken är som baken som sagt ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *