recension: Eyeliner And Shadow Stick.

recension: Eyeliner And Shadow Stick.

Produkt: Eyeliner And Shadow Stick i nyansen green/moss från e.l.f
Pris: Cirka 42.70Kr.
Finns att köpa här: Eyes lips face.
Om produkten: Eyeliner & Skugga för att skapa dramatiska ögon, behövs ej vässas.
Resultat: Eyeliner delen tycker jag funkar bra men inte själva ”shadow” delen och jag tror inte man ska applicera denna på locket alls för den blir väldigt ojämn! Men jag har djupt sittande ögon (mina ögonlock syns knappt när jag tittar framåt) så jag ville dra ut skuggan uppmot globlinjen för att få den att synas! Jag tycker det ser bra ut men när jag tittar neråt så ser man tydligt hur ojämnt det blir! Lite svårjobbad och jag har fortfarande inte riktigt vant mig vid att jobba med denna. Jag gillar färgen samt att det är skimmer i den och kommer nog mest använda den för att ”skimra till” framtida makeuper
Passar Dig: Som tycker om att markera ögonen dvs enbart markerar runt ögat!
Betyg: Jag jobbar hellre med skuggor runt ögonen än såna här stift då jag finner dem svårarbetade. Fin färg och härligt skimmer samt bra pris men inte så mycket mer än så tyvärr.

9 svar på ”recension: Eyeliner And Shadow Stick.

 1. Jag hade en liknande produkt tidigare, ett eyeshadow stick från Stila, men den var inge vidare. Lite liknande effekt som du beskriver. Har också testat en ifrån MAC, ett shadestick, som är strålande bra. Dyraste laget :P men klart värt sina pengar, så jag har både ett ljust och ett mörkt som bas till de flesta mina skuggor.

 2. Klart man ska ha krav, speciellt du som faktiskt jobbar som makeupartist =)

  När kan du pallra dig hit då? =P

 3. Synd att du inte gillade den så mycket… får se vad jag tycker om det jag ska testa. Har flera olika typer av ögonskuggor att testa, inte den du testade då…

  Ny tävling på gång :)

  Just det jag ska kolla upp vad sciptet heter som du frågade om. De fixade precis till scriptet lite annorlunda…

  Kram <3

 4. Tror att jag betalat ca 7000 för flygbiljett, mat & boende för 1 vecka för två personer. Då bodde vi ju dock inte på jordens lyxhotell utan ett bed & breakfast – man ska ju inte hänga där mer än att sova liksom. Sen gjorde vi diverse utflykter för kanske 1500kr vardera (loch ness etc). och 5000 i fickpengar räckte gott och väl.

  Funderar lite på att kanske åka dit i sommar, absolut senast nästa år. vi älskar skottland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *