Recension: feathers lash extension duo från snowcrystal.

Recension: feathers lash extension duo från snowcrystal.

På första bilden ser ni själva mascaran och på de två andra fibrerna. På bilden i mitten ser ni hur fibrerna har en tendens att fastna på borsten.

Här ser ni steg för steg på ögat till vänster i bild hur jag applicerat mascara och fibrer om vart annat. På sista bilden har jag applicerat lika många lager på båda sidorna.

Detta är en mascara man ska använda när man inte har bråttom då det tar lite längre tid än vanligt att applicera! Man applicerar alltså mascaran först och sedan fibrer och sen försluter man fibrerna med mascara. Man kan applicera så många lager som man själv önskar för att bygga upp önskad volym!

Denna mascara ger inte direkt separerade fransar då fibrerna lätt gör så fransar fastnar i varandra. Detta är dock inget jag irriterar mig på men jag vet att många andra säkert kan göra det.

Tittar man på första och sista bilden så kan vi väl konstatera att den ger bra med volym! Me like!

Så länge man kommer ihåg att ha på mascara efter fibrerna så fäller den inga fibrer och jag som är linsbärare har inte haft några problem med denna. Jag har fått in fibrer i ögat en gång när jag skulle ta ur linserna dock men mina ögon uppfattade inte detta som speciellt irriterande. Så har man linser kanske man får ta det lite lugnt när man ska ta ur dom.

Jag har haft mascaran på mig morgon till kväll utan att den fäller men däremot har jag kunnat få lite mascara på ögonlocket då mina fransar slår i ögongloben hela tiden på grund av att jag har djupt sittande ögon. Så har jag blivit varm har jag fått mascara fläckar där!

Annars upplever jag mascaran som att den är väldigt enkel att tvätta bort. Brukar funka bra med varmt vatten i duschen om man låter det varma vattnet lösa upp mascaran/fibrerna.

Lite krånglig att använda men volymen gör det väl värt det & hållbarheten är helt ok! Ska bli riktigt roligt att jämföra denna med Noubas variant! ;)

249kr får ni ge för denna på tex Åhlens eller Kicks!

Har du testat denna så lämna gärna en länk till recensionen bland kommentarerna så mina läsare även kan ta del av dina åsikter!

2 svar på ”Recension: feathers lash extension duo från snowcrystal.

  1. Åhh jag vill också testa! Måste köpa en ny mascara men jag är så tråkig att jag alltid köper samma ”vanliga” för annars blir jag alltid missnöjd :P
    köper max factors dramatic look :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *