Recension: Garnier mineral ultra dry deodorant.

Recension: Garnier mineral ultra dry deodorant.

Dessa deodoranter från Garnier har funnits på marknaden en längre tid och nu har jag testat både deras roll och och den i sprayform. Garnier deodorant mineral ultra dry ska vara speciellt framtagen för att fungera under extrema förhållanden som värme, stress och sportaktiviteter av olika slag. Den ska ge ett 48-timmar skydd!

Dessa deodoranter innehåller Mineralite som ska ha en absorberande effekt. Denna deodorant ska även låta huden andas.

Serien består av 6 olika roll-on deodoranter och två spray-deodoranter och det är dom som heter ultra dry som jag har testat.
Priset ligger på cirka 35-40kr och ni hittar dom i de flesta butiker.

Så vad är då min åsikt om denna produkt? Jag är inte ett dugg imponerad av den i varken roll-on form eller spray form. Ingen av dom doftar speciellt gott, dom känns inte alls bra mot huden under armhålan, den pallar absolut inte att hålla en fräsch i 48timmar. Den i spray form klarar jag inte ens av att testa mer då jag tycker den luktar svett redan vid applicering. Ja ok inte riktigt svett men den doftar ofräscht så jag känner mig ofräsch från första stund jag använder den! Ja det var ju mycket jag tyckte var bra med Garnier Mineral Deodoranterna ;) Jag vet att andra har hissat och dissat denna men dessa går inte hem alls hos mig! Kommer absolut inte köpa dessa igen!

10 svar på ”Recension: Garnier mineral ultra dry deodorant.

 1. Synd att den inte fungerade för dig :( Har själv haft svårt att hitta en deo här hemma i Sverige som är både billig o bra.

  Har bara testat en av deras roll-on deos, den som du testade, Ultra-Dry. Den var super på mig, och så doftade jag gott. Det negativa för mig var att den tog tid på sig att torka in i huden. Testade deon i somras när det var som varmast :)

 2. Men jag säger bara ROSENSERIEN! Den blå (som visserligen är för män) luktar fräscht och håller verkligen hela dagen. Inte blir det nån äcklig hinna av den heller. Fast då kostar den 150 kr.

 3. Jag håller verkligen med dig. Jag har testat båda och tycker dom är fullkomligt usla. Dom luktar verkligen inte gott och man håller sig verkligen inte fräsch speciellt länge. Så jag håller helt klart med dig om att man inte ska köpa dom!

  1. Jo jag vet att många hissar den och andra dissar den. Verkar vara lite antingen eller ;) Därför jag skrev att den hissas och dissas. Jag dissar den dock ;)

 4. Där ser man hur olika vi uppfattar och upplever saker.
  Jag ÄLSKAR den och vill inte leva en dag till utan. Dom gröna flaskorna som kommit nu är om möjligt ännu bättre då man inte får vita fläcka på mörka kläder.
  Här hissas det för fullt! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *