En ny favorit – puderborste från ecotools!

En ny favorit – puderborste från ecotools!

Jag har blivit ombedd att skriva mer om sminkborstar och berätta hur man använder alla olika borstar. Detta har ja tänkt göra successivt! Jag tänkte börja med att visa er min senaste köpta borste som har blivit en stor favorit, den är helt underbar! Det är en puderborste från ecotools. Borsthandtagen består av bambu, som har en mycket liten påverkan på jordens resurser eftersom det är en ”hållbar” växt. Borsten består av syntetiskt Taklon och är inte djurtestat. Metallen på handtagen är av återvinningsbart aluminium.

Det här är utan tvekan den mjukaste borsten jag äger och denna är syntetiskt framtagen! Helt underbart! Och priset är helt oslagbart, 119kr!! Jag kommer köpa en till framöver så jag har en till mig själv och en i jobbväskan ;) Dessutom kommer jag köpa in fler borstar från ecotools, jag är redan frälst!

En puderborste använder ni till att applicera puder. (så klart!) Men ni kan även använda den till att shading eller att applicera rouge utan problem!

Ni hittar denna budgetfavorit hos Åhlens, Nelly eller Eleven.

9 svar på ”En ny favorit – puderborste från ecotools!

  1. Jag ska banne mig köpa en jag med.. Och killa mig själv i ansiktet med! Får se om det blir puderfoundationen på Body Shop oxå. Gillar verkligen den flytande, och tror pudret är lika bra.. :)

    Köpte en rosa sportbh på Lindex idag förresten så nu ska här tränas! Fick ett sånt rabattsms från Lindex med 30% rabatt så jag betalade bara 139! Fynd!

  2. Har de en läppenna i sitt sortiment? Min är borta :(

    Du ”måste” även testa sminkborstarna från Idun Minerals när de släpps, de ska också vara kanon har jag hört.

  3. Hej, hoppas allting är bra med dig! :) Jag undrar bara hur mycket en foundationsborste kostar inne vid Åhléns från EcoTools? Hoppas du svarar på detta vilket verkligen skulle uppskattas!

    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *