Recension: Garnier PureActive Anti-Blackhead Charchoal Peel-Off Mask

Recension: Garnier PureActive Anti-Blackhead Charchoal Peel-Off Mask

Garnier PureActive Anti-Blackhead Charchoal Peel-Off Mask 

Den här typen av peel-off mask är vanligtvis inget jag gillar. Jag föredrar mudmask när det kommer till masker för orenheter. Men jag har gett denna nyhet från Garnier en chans!


Denna mask ska alltså peela bort pormaskar och orenheter i porerna. Den innehåller rengörande kol och salicylsyra. Den ska rengöra och reducera porernas storlek.

Garnier marknadsför denna ansiktsmask som det extra steget i rutinen som gör att man inte ska behöva klämma och pilla. Jag varken klämmer eller pillar dock och har ända sedan jag testade en liknande ansiktsmask som gjorde att det kändes som man vaxade av sig själv huden hållit mig borta från denna typen av mask. Men jag tänkte att Garnier har nog inte lanserat en produkt som man måste slita bort från ansiktet i smärta så nu har jag testat den 2 gånger!

Den ska appliceras i T-zonen, sitta på i cirka 15 minuter (tills den torkat) och sedan ska man dra bort den! Jag har mycket småhår i ansiktet men det kändes inte som att jag vaxade ansiktet eller slet bort översta lagret av huden med denna. Pjuh!

Detta är nog den bättre peel-off masken jag testat men jag föredrar mudmasks eftersom jag inte upplever att jag vill ”dra bort” saker. Det känns som lite fel väg för just mig att arbeta med min hy på det här sättet. Jag har inte märkt någon jätteskillnad på min hy efter att jag använt denna 2 gånger men det känns inte heller som att min hy inte gillat den. Den är godkänd men inte så mycket mer från min sida.

Så som jag misstänkte så är Garnier PureActive Anti-Blackhead Charchoal Peel-Off ingen ny favorit i mitt badrumsskåp men jag gav den en chans eftersom jag fick den som ett pressutskick. Jag hade nog inte  köpt den här i butik om jag såg den eftersom jag inte gillar peel-off masker och nu när jag testat den, njäe, jag kommer inte köpa den igen. Har ni problem med porer, testa. Har ni inte det, testa inte.

Rek. Pris: 99Kr/150 ml & den lanseras v.42 om ni är nyfikna

Jag har fått denna produkten i ett pressutskick. Åsikterna i mina inlägg är alltid mina egna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *