Recension: Hrein, Nærð & eyGLÓ från Sóley Organics!

Recension: Hrein, Nærð & eyGLÓ från Sóley Organics!

Senaste 3 månaderna så har jag använt dessa 3 hudvårdsprodukter från Sóley Organics! Med andra ord så är det dags att komma med ett litet utlåtande om vad jag har tyckt om dessa :)

Hrein ansiktsrengöring

Om Hrein ansiktsrengöring: Hrein ska skonsamt ta bort makeup och orenheter, återfukta samt ge näring till trött hud. Man använder Hrein genom att applicera 1-2 pumptryck på torr eller fuktig hud och massera in produkten lätt med fingertopparna för att sedan skölja med varmt vatten. Den ska passa alla hudtyper men ska passa extra bra för torr/normal hud. Pris: 299sek

Min åsikt om Hrein ansiktsrengöring: Tar man 1-2 pumptryck så får man verkligen jättemycket produkt! Men när jag har tagit 1 pumptryckt och masserat in och sköljt av så har jag fortfarande haft massvis med sminkrester kvar i ansiktet. Att ta 2 pumptryck på samma gång har jag inte upplevt som att det hjälpt utan har istället faktiskt kört rengöringen två gånger vilket man ju absolut inte ska känna att man behöver göra. Den är verkligen skonsam, doftar svagt, lämnar huden återfuktad utan att kännas det minsta torr och när jag väl fått bort all makeup så känner jag mig verkligen ren och min hy har mått väldigt bra men har fått lov köra djuprengörande ansiktsmask på hakan under testperioden då jag haft problem med porer där som jag lätt får.

Helt okej rengöring men för mig som sminkar sig nästan dagligen har den tyvärr inte känts optimal.

Nærð ansiktsvatten

Om Nærð ansiktsvatten: Nærð ska ge fukt till huden och kan användas som en uppfräschande quick-fix! Denna ska användas mellan rengöring och ansiktskrämen samt när huden enbart behöver en uppfräschning! Passar alla hudtyper! Pris: 299sek

Min åsikt om Nærð ansiktsvatten: Jag blev väldigt fundersam över hur jag skulle använda denna produkten eftersom jag är van att svabba av ansiktet efter rengöring med ansiktsvatten och inte ha det i sprayform. Så jag tog helt enkelt och sprutade på en bomullsrondell och torkade av ansiktet och sedan ett spray rakt på ansiktet. Det var väl här jag insåg rättså snart hur dåligt Hrein ansiktsrengöring tog bort makeup för bomullsrondellen fylldes med massvis av makeuprester!

Nærð ansiktsvatten är min favoritprodukt av dessa 3 som jag fått prova på. Den är såååå galet dryg, jag har inte ens använt 1/3 av produkten på 3 månader. Den är underbar som ansiktsvatten och som uppfräschning! Jag har brukat ha den ovanpå min makeup vid behov, funkar perfekt! Guldkornet av dessa 3 produkter, helt klart!

eyGLÓ ansiktskräm

Om eyGLÓ ansiktskräm: Är en ansiktsskärm som till 40% innehåller olja. Några av dessa oljor är bland annat nattljusolja, aprikoskärneolja och nyponfröolja. eyGLÓ innehåller dessutom Vitamin E och isländska örter. Den ska förnya hudens naturliga glöd och fungerar både som dag- och nattkräm men även som en anti-ageing kräm. Passar alla hudtyper. Pris: 449sek

Min åsikt om eyGLÓ ansiktskräm: Alltså varför gör företag hudvårdsprodukter i burkar? Och dom som envisas med att ha produkter i burk kan väl börja skicka med en liten spatel? Jag vet att man ska använda en spatel pga alla bakterier men gör jag det? Nej, tyvärr inte! Så här har vi en liten bakteriehärd på burk nu efter 3 månader misstänker jag ;) Produkten i sig har faktiskt räckt i 3 månader och då har jag använt den som både dag & nattkräm (har varit på resande fot ibland och då har jag haft andra reseprover med mig så minus några dagar då ;P) så jag upplever den som väldigt dryg! Skön på huden, absorberas snabbt, håller huden återfuktad hela dagen och jag har aldrig känt mig torr under provtiden! Inget att klaga på direkt förutom att min burk kändes galet ofräsch nu efter 3 månader så det lilla som var kvar i botten har jag faktiskt slängt…spatel var det ja…önsketänkande att jag ska lyckas bli så ordningsam ;)

Sóley Organics hittar ni bland annat hos www.healthyandhappy.nu 

Någon av er som testat något från Sóley Organics? Vad tyckte ni?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *